Ουρολογικό
Γιατί να μας επιλέξετε;

Οι ασθενείς του Τμήματος, θα μείνουν εντυπωσιασμένοι και ικανοποιημένοι, όχι μόνο για την παροχή των πλέον σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών, του αρτιότατου εξοπλισμού, του καλύτερου χειρουργικού αποτελέσματος, αλλά κυρίως από την ειλικρινή συμπεριφορά όλου του τμήματος, τόσο του ιατρικού όσο και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Το Ουρολογικό Τμήμα της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες χειρουργικές ουρολογικές κλινικές στην Ελλάδα. Αποτελείται από συνεργάτες μεγάλης επιστημονικής αξίας και κύρους. Κάθε χρόνο χειρουργούνται πάνω από περίπου 2400 επεμβάσεις και αντιμετωπίζεται όλο το φάσμα των ουρολογικών παθήσεων. Ιδιαίτερη θεωρείται η εμπειρία του τμήματος στο κομμάτι της Ουρολογικής Ογκολογίας και της Ενδοουρολογίας.


Επιστημονικό έργο του Τμήματος

Στο επιστημονικό κομμάτι, το έργο του Τμήματος είναι ενεργό με συμμετοχή πολλών εκ των ουρολόγων συνεργατών της κλινικής στην ιατρική έρευνα και στη δημοσίευση επιστημονικών εργασιών σε αναγνωρισμένα διεθνή συνέδρια και περιοδικά.

Πρωτοπορία του Τμήματος στην Ελλάδα

Στην Κλινική, εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά καινοτόμες χειρουργικές τεχνικές, με την εμπειρία του Τμήματος κατά συνέπεια να είναι η μεγαλύτερη πανελλαδικά. Στο κομμάτι της ρομποτικής χειρουργικής για τον καρκίνο του προστάτη, εφαρμόζονται πρωτοποριακές τεχνικές για όλη τη Βόρεια Ελλάδα, όπως αυτής της Retzius Sparing και της SMART προστατεκτομής. 
Άλλες επεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν στην κλινική μας για πρώτη φορά στον ιδιωτικό τομέα της Βορείου Ελλάδος είναι οι ακόλουθες:Μοντέρνος εξοπλισμός

Τα Ουρολογικά χειρουργεία της Κλινικής είναι εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται το τελευταίας γενιάς ρομποτικό σύστημα της εταιρείας Intuitive “Da vinci X” και το μεγαλύτερης ισχύς σε όλη την Ελλάδα σύστημα Laser “Lumenis 100W”. 


Στην Κλινική μας εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες και πρωτοποριακές μέθοδοι και τεχνικές για τη χειρουργική αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος που σχετίζεται με το ουροποιητικό σύστημα.Επεμβάσεις που διενεργούνται


Ρομποτική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική – ογκολογικές επεμβάσειςΡομποτική και Λαπαροσκοπική Χειρουργική – επεμβάσεις για καλοήθεις παθήσεις

Επεμβάσεις που διενεργούνται για τη διάγνωση – αποκλεισμό καρκίνου του προστάτη


Επεμβάσεις που διενεργούνται για την αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτηΕπεμβάσεις που διενεργούνται για τη διάγνωση – θεραπεία του επιφανειακού καρκίνου της ουροδόχου κύστης


Επεμβάσεις που σχετίζονται με το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα


Επεμβάσεις που σχετίζονται με το γυναικείο ουροποιητικό και αναπαραγωγικό σύστημα


Προσωπικό του Τμήματος

Πέρα των ουρολόγων συνεργατών με εμπειρία σε κέντρα εγνωσμένης αξίας του εξωτερικού (ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία), το ουρολογικό χειρουργικό τμήμα είναι επανδρωμένο με το εμπειρότερο νοσηλευτικό προσωπικό. Οι γιατροί του τμήματος:

Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.