Διεθνείς Ασθενείς

Ασθενείς από το εξωτερικό

Στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» υποδεχόμαστε πλήθος ασθενών από το εξωτερικό. Το προσωπικό της Κλινικής βρίσκεται δίπλα σας για να βοηθήσει εσάς και την οικογένειά σας πριν φτάσετε στην Κλινική, κατά τη διάρκεια των ραντεβού σας και μετά την επιστροφή σας στο σπίτι. Το προσωπικό της Κλινικής είναι πολύγλωσσο και με χαρά θα σας εξυπηρετήσει.


Το προσωπικό, το οποίο είναι υπεύθυνο για τους Διεθνείς Ασθενείς, θα κανονίσει το ραντεβού σας, θα βρει διερμηνείς, θα σας καθοδηγήσει στην οργάνωση του ταξιδιού και της διαμονής σας και θα σας απαντήσει όποιες άλλες ερωτήσεις έχετε σχετικά με τις χρεώσεις και την ασφαλιστική κάλυψη. Θα σας δώσει επίσης όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με ξενοδοχεία, εστιατόρια, χώρους ψυχαγωγίας, τράπεζες και χώρους λατρείας στην ευρύτερη περιοχή.


Απαραίτητες πληροφορίες ασθενών

Θα χρειαστούμε από εσάς τις παρακάτω πληροφορίες, πριν κλείσετε το ραντεβού σας:

Κλείστε ραντεβού - Επικοινωνήστε με την Κλινική
+30 2310 380 000

Ασθενείς από το εξωτερικό με ιδιωτική ασφάλιση ή χωρίς ασφάλιση

Εάν έχετε ασφάλιση υγείας, θα εκτυπώσουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και θα τα στείλουμε είτε στην ασφαλιστική σας εταιρεία είτε απευθείας σε εσάς, εάν προτιμάτε.

Εάν δεν έχετε ασφάλιση, θα χρειαστεί να καταβάλετε μια προκαταβολή πριν από το πρώτο ραντεβού σας. Αυτό το ποσό θα αφαιρεθεί από το τελικό ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλετε.

Το προσωπικό μας θα σας απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις που έχετε σχετικά με χρεώσεις, πληρωμές, επιστροφές χρημάτων και άλλα θέματα. Θα πρέπει να πληρώσετε πλήρως τον λογαριασμό σας στο τέλος της επίσκεψής σας.‍


Αποτελεσματικός προγραμματισμός

Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα λάβετε τη διάγνωση και θεραπεία εντός της ίδιας επίσκεψης. Συνήθως, οι γιατροί αναφέρουν τα αποτελέσματα των διαγνωστικών εξετάσεων σε ασθενείς μία ή δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση της εξέτασης. Το χρονοδιάγραμμα των ραντεβού μπορεί συχνά να συμπιεστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα για τους διεθνείς ασθενείς. Αυτό σημαίνει λιγότερο χρόνο μακριά από το σπίτι, λιγότερα έξοδα και πιο αποτελεσματική χρήση του χρόνου των ασθενών και των μελών της οικογένειάς τους.