Έρχεστε από μακριά;

Let there be light
Stylish modern lighting options

The living room is easily the hardest working room in the house, as its entire purpose to serve multiple key functions all in one shared space. The goal is to make everyday living just a little easier, and to make a communal space a little more enticing.

Shop Lighting

Lighting does not just illuminate your home. It actually creates an ambiance and functions like any other piece of decor. Simply put, the fixture you choose can make or break your space.

Pablo’s designs have been propelled to the forefront of American contemporary lighting by an uncompromising devotion to simplicity and utility. By fusing the highest technical sensibilities with the most appropriate material palette, Pablo is able to create unique, timeless designs with the power to transform any environment.

Looking for a way to make your outdoor and indoor spaces shine this summer? From ceilings draped in LED lights to shimmering outdoor patios, here are eight illuminating ways to dress up your home with lighting.

If you’ve ever rented or bought a house, you know that lighting can make or break an entire space. From dingy overhead lighting to fluorescent bathroom lights, the wrong lighting can be the difference between a good mood and a bad day.

Πώς να ταξιδέψετε με ασφάλεια κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19

Εάν χρειάζεστε ιατρική περίθαλψη, μη διστάζετε να επισκεφθείτε την Κλινική λόγω της πανδημίας. Με σωστό προγραμματισμό και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, μπορείτε να επισκεφθείτε με ασφάλεια την Κλινική μας.

Ακόμα και σε αυτήν την περίοδο αβεβαιότητας, η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» είναι ένα μέρος ασφαλές και όλο το προσωπικό μας είναι έτοιμο να παρέχει την απαραίτητη φροντίδα όπου χρειαστεί.

02

Λεωφορείο

Προσοχή!
Λόγω της πανδημίας του SARS-CoV-2, όλοι οι ασθενείς πρέπει να υποβληθούν σε τεστ πριν εισέλθουν στην Κλινική.

Για λόγους ασφαλείας και λόγω της κατάστασης, δεν επιτρέπονται επισκέψεις στην Κλινική.
Με Αυτοκίνητο
Όταν φτάσετε στην πόλη της Θεσσαλονίκης για να επισκεφθείτε την Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», θα χρειαστεί να μεταβείτε στην περιοχή του Πανοράματος. Πρόκειται για προάστιο στα ανατολικά της πόλης. Απέχει από το κέντρο 12χλμ και, χωρίς κίνηση, θα χρειαστείτε περίπου 30 λεπτά για να φτάσετε.

Με Λεωφορείο
Σε περίπτωση που θέλετε να μεταβείτε στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» με το λεωφορείο (ΟΑΣΘ), θα πρέπει χρησιμοποιήσετε την γραμμή 58, η οποία ξεκινάει από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, από την οδό Βενιζέλου, διασχίζει το κέντρο της πόλης και περνάει από το Πανόραμα, όπου βρίσκεται η Κλινική. Θα πρέπει να κατεβείτε στη στάση «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ».


Από το αεροδρόμιο Μακεδονία

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταβείτε απευθείας στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», αφού προσγειωθείτε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε είτε κάποιο ιδιωτικό όχημα είτε ταξί, το οποίο θα σας αφήσει στην είσοδο της Κλινικής. Ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου 20 λεπτά. Τα ταξί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης είναι διαθέσιμα καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Δεν υπάρχει σύνδεση της Κλινικής και του αεροδρομίου απευθείας με λεωφορείο. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο, θα πρέπει να μεταβείτε στο κέντρο της πόλης και από εκεί να πάρετε τη γραμμή 58.


Από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να μεταβείτε στην Κλινική από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης είναι είτε με ιδιωτικό όχημα είτε με ταξί. Εναλλακτικά, υπάρχουν πολλά λεωφορεία του ΟΑΣΘ, τα οποία κατευθύνονται ανατολικά και μπορείτε να φτάσετε στην Εγνατία οδό, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους. Σε εκείνη τη στάση, μπορείτε να κάνετε μετεπιβίβαση στο λεωφορείο Νο 58 με κατεύθυνση το Πανόραμα, το οποίο μπορεί να σας αφήσει σχεδόν στην είσοδο της Κλινικής στη στάση «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ». Η απόσταση από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό μέχρι την Κλινική είναι 12χλμ και θα χρειαστείτε περίπου 1 ώρα με τη χρήση των λεωφορείων. Με ταξί ή Ι.Χ., θα χρειαστείτε περίπου 30 λεπτά.


Από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων ΚΤΕΛ Μακεδονία

Εάν επιθυμείτε να μεταβείτε στην Κλινική απευθείας από τον σταθμό των ΚΤΕΛ, η καλύτερη επιλογή είναι με ιδιωτικό όχημα ή με ταξί. Η απόσταση είναι 22χλμ και θα χρειαστείτε περίπου 30 λεπτά. Εναλλακτικά, εάν επιθυμείτε να μετακινηθείτε με λεωφορείο, θα χρειαστεί να φτάσετε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και να επιβιβαστείτε στο λεωφορείο Νο 58. Σε αυτή την περίπτωση, θα χρειαστείτε παραπάνω από 1 ώρα για να φτάσετε στην Κλινική.


Για να μάθετε περισσότερα ή να κλείσετε ραντεβού παρακαλούμε καλέστε σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα:
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Σε περίπτωση που χρειαστείτε οποιαδήποτε βοήθεια, η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει στα παρακάτω:

*Λόγω της πανδημίας COVID-19, όλοι οι ασθενείς πρέπει να υποβληθούν σε τεστ πριν εισέλθουν στην Κλινική. Για λόγους ασφαλείας και λόγω της κατάστασης, δεν επιτρέπονται επισκέψεις στην Κλινική.