Εισαγωγή / Εξιτήριο

Εισαγωγή στην Κλινική
Προγραμματισμένη εισαγωγή
Όταν φτάσετε στην Κλινική, θα προσέλθετε στο Γραφείο Κίνησης του δευτέρου ορόφου, δίπλα από την κεντρική ρεσεψιόν, για να συμπληρώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, καθώς και τα στοιχεία της ασφαλιστικής σας κάλυψης (εφόσον υπάρχει). Στη συνέχεια, θα λάβετε οδηγίες από το προσωπικό μας, το οποίο θα σας συνοδεύσει στο δωμάτιό σας.

*Υπενθυμίζουμε ότι λόγω της πανδημίας COVID-19, όλοι οι ασθενείς πρέπει να υποβληθούν σε τεστ πριν εισέλθουν στην Κλινική. Για λόγους ασφαλείας και λόγω της κατάστασης, δεν επιτρέπονται επισκέψεις στην Κλινική.

Σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού
Σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, απευθυνθείτε στη γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων της Κλινικής. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να καλέσετε στο 2310 390766 ή στο 2310 380000. 

Τι να έχετε μαζί σας
• Αστυνομική Ταυτότητα
• Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ)
• Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)
• Βιβλιάριο Ασφάλισης ή όποιο άλλο αποδεικτικό στοιχείο ασφαλίσεως προβλέπει η Ασφαλιστική σας Εταιρεία
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000
Εξιτήριο από την Κλινική
Ημέρα Αποχώρησης
Ο Θεράπων Ιατρός σας θα σας ενημερώσει σχετικά με την ημέρα αποχώρησής σας από την Κλινική, με κριτήριο πάντα την έκβαση της νοσηλείας σας και την ασφάλειά σας, αφού λάβετε οδηγίες σχετικά με την πορεία της υγείας σας και τη φαρμακευτική αγωγή, εφόσον αυτή απαιτείται.

Κατά την έξοδό σας από την Κλινική, θα πρέπει να περάσετε από τη Γραμματεία Ασθενών της Κλινικής, ώστε να τακτοποιήσετε τον λογαριασμό σας.

Η Γραμματεία είναι ανοικτή Δευτέρα με Παρασκευή από τις 7:00 έως τις 17:00, ενώ το Σάββατο από τις 7:00 έως τις 15:00.
Στον δεύτερο όροφο της Κλινικής υπάρχει διαθέσιμο ATM με δυνατότητα αναλήψεων μετρητών 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αποχώρηση από την Κλινική
Προτείνουμε την ημέρα της αποχώρησής σας να σας παραλάβει ένας δικός σας άνθρωπος από την Κλινική, ο οποίος θα σας βοηθήσει κατά την επιστροφή στο σπίτι σας.

Υπάρχει δυνατότητα η μεταφορά σας από την Κλινική να γίνει με ασθενοφόρο, σε περίπτωση που αυτό κριθεί απαραίτητο.