Ασθενείς & Επισκέπτες

-χρησιμεσ πληροφοριεσ-
Ασθενείς & Επισκέπτες
Βρισκόμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επίσκεψη σας στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ». Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστείτε, για μία όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη επίσκεψη/διαμονή.
Εισαγωγή & Εξιτήριο
Χρήσιμες πληροφορίες για την εισαγωγή σας στην Κλινική, αλλά και για την ημέρα της αποχώρησής σας.
Χρειάζεστε ασθενοφόρο;
Πληροφορίες σχετικά με τη χρήση ασθενοφόρου και τη μεταφορά του ασθενούς από και προς την Κλινική.
Ασφαλιστική Κάλυψη
Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την κάλυψη από το ασφαλιστικό σας ταμείο ή την ιδιωτική σας ασφάλεια.
Είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο!
+30 2310 380 000
Επισκεπτήριο
Ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα επισκέψεων της Κλινικής.
Έρχεστε από μακριά;
Ενημερωθείτε για όλους τους εναλλακτικούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να φτάσετε στην Κλινική.

Στεκόμαστε δίπλα σας

Στεκόμαστε δίπλα σας

01

Ολιστική Αντιμετώπιση

Για την επιτυχή θεραπεία ενός προβλήματος υγείας, απαραίτητη είναι η σωστή και ακριβής διάγνωση. Διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και οι γιατροί μας έχουν την απαραίτητη εμπειρία, ώστε να αντιμετωπίσουν ακόμη και τα πιο πολύπλοκα περιστατικά.

02

Υψηλή Εξειδίκευση

Έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με εξαιρετικούς γιατρούς, οι οποίοι διαθέτουν μακρόχρονη εκπαίδευση σε κέντρα υψηλού επιπέδου, τόσο της Ελλάδας, όσο και του εξωτερικού.

03

Πολύχρονη Εμπειρία

Περισσότεροι από 700.000 ασθενείς έχουν νοσηλευθεί τα τελευταία 45 χρόνια στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ». Το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας έχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να αντιμετωπίσει παθήσεις όλου του φάσματος της ιατρικής.

04

Ολοκληρωμένη Φροντίδα

Στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» υπάρχει άψογη συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών υγείας διαφορετικών ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων, με μοναδικό στόχο την παροχή της καλύτερης και ποιοτικότερης δυνατής φροντίδας στους ασθενείς μας.

Τι πρέπει να έχω μαζί μου όταν έρθω στην Κλινική;
Μάθετε Περισσότερα
Χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την Εισαγωγή και το Εξιτήριό σας από την Κλινική
Εγκαταστασεις

Ό,τι χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τις εγκαταστάσεις της Κλινικής και τις υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ή της διαμονής σας.

`

Περιβάλλων χώρος

Η περιοχή του Πανοράματος, πευκόφυτη και καταπράσινη, σε συνδυασμό με τους κήπους που περιβάλλουν το κτίριο της Κλινικής, συνθέτουν ένα χώρο φιλόξενο, ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση, στοιχεία που συμβάλλουν στη σωστή νοσηλεία των ασθενών.

Στάθμευση

Στην Κλινική υπάρχει υπόγειος χώρος στάθμευσης, δωρεάν για την πρώτη 1 ώρα, καθώς και ανοικτό parking χωρίς χρέωση. Ειδικά για τους ασθενείς της Κλινικής, για στάθμευση πάνω από 24 ώρες στο υπόγειο parking, υπάρχει έκπτωση 50% στη χρέωση με επίδειξη του εξιτηρίου κατά την έξοδο.

Κυλικείο

Το Κυλικείο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο, κοντά στην κεντρική είσοδο της Κλινικής. Είναι ανοικτό από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ. Τις καθημερινές λειτουργεί και δεύτερο κυλικείο υπαίθριο στον εξωτερικό χώρο της Κλινικής.

Appointment Checklist

Questions to ask your doctor and Tips

Book your appointment

Appointment Checklist

Appointment Checklist

Appointment Checklist

Προσωπικα αντικειμενα

Μπορείτε να έχετε μαζί σας αγαπημένα σας αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας κατά τη διαμονή σας στην Κλινική.

Ιατρικα ειδη και στοιχεια εγγραφης

Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας παλαιότερες εξετάσεις και τυχόν ακτινογραφίες.

Επίσης καλό είναι να έχετε μαζί σας:
•Μια λίστα με τα φάρμακά που λαμβάνετε
•Τα στοιχεία ασφάλισης σας, εάν έχετε.

Τι να μην φερετε

Θα ήταν καλό να αποφύγετε να έχετε μαζί σας αντικείμενα αξίας όπως κοσμήματα και μεγάλα χρηματικά ποσά. Στο ισόγειο της Κλινικής θα βρείτε ATM, οπότε δεν χρειάζεται να κουβαλάτε πολλά μετρητά.