Διαμονή

Στoχος

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μια κατά το δυνατόν άνετη και ήρεμη διαμονή.

Είμαστε δίπλα σας για ό,τι χρειάζεστε.

Μάθετε Περισσοτέρα

Παροχές
Η Κλινική διαθέτει μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια. Κάθε δωμάτιο έχει ιδιαίτερο μπάνιο, αυτόνομο κλιματισμό και τηλεόραση.

Τα δωμάτια του δεύτερου, τρίτου και τέταρτου ορόφου έχουν μπαλκόνι, ενώ τα δωμάτια του πρώτου ορόφου έχουν όλα άμεση πρόσβαση στον κήπο. Κάθε κρεβάτι διαθέτει ατομικό τηλέφωνο.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλίνες με τηλεχειριστήριο ρύθμισης της κλίσης, καθώς και ειδικό χειριστήριο για την κλήση του νοσηλευτικού προσωπικού. Στα δωμάτια, αλλά και σε όλους τους χώρους της Κλινικής, υπάρχει δωρεάν σύνδεση Wi-Fi.

*Σε όλους τους χώρους της Κλινικής απαγορεύεται το κάπνισμα.

Διατροφή
Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στη διατροφή των ασθενών μας. Τα καθημερινά γεύματα διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή, ο οποίος αντιμετωπίζεται εξατομικευμένα, με βάση τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού του, τις εξετάσεις του και τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί.

Το προσωπικό μας φροντίζει να σερβίρει το γεύμα στην ώρα του και στην κατάλληλη θερμοκρασία.

Product Name
$999.99
Create inspiring, beautifully illuminated rooms. Review our wide selection of stylish contemporary lamps for living room, bedroom, bath and kitchen—and get enlightened about modern design.
Δίκλινα
Τα Δωμάτιά μας
Στόχος μας είναι να παρέχουμε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον στους ασθενείς μας και τους επισκέπτες τους.
Είμαστε δίπλα σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας χρειαστεί.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο!
+30 2310 380 000
φιλοξενια

Διαμονή στην Κλινική

Η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» αποτελεί ένα σύγχρονο οργανισμό παροχής υπηρεσιών υγείας. Χτισμένη στο Πανόραμα, σε ένα τοπίο ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, αυτομάτως ξεχωρίζει από τα άλλα νοσηλευτικά κέντρα της πόλης. Η περιοχή του Πανοράματος, πευκόφυτη και καταπράσινη, σε συνδυασμό με τους κήπους που περιβάλλουν το κτίριο της Κλινικής, συνθέτουν ένα χώρο φιλόξενο, ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση, στοιχεία που συμβάλλουν στη σωστή νοσηλεία των ασθενών.

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας