Κέντρο Παιδιών και Εφήβων

Tο Κέντρο Παιδιών και Εφήβων της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» στεγάζεται σε νεόκτιστη, ανεξάρτητη πτέρυγα της Κλινικής. Τόσο τα δωμάτια νοσηλείας, όσο και οι κοινόχρηστοι χώροι, έχουν διακοσμηθεί με ζωντανά χρώματα και παιδικές παραστάσεις, ώστε τα παιδιά που νοσηλεύονται να νιώθουν όσο το δυνατόν πιο οικεία μέσα στον χώρο. 

Το τμήμα, το οποίο πρόσφατα ανακαινίστηκε, διαθέτει παιδότοπο, ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο για μικρά παιδιά, σε μια προσπάθεια παροχής ψυχαγωγίας και απασχόλησης για τους μικρούς μας ασθενείς. Εκεί, τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ειδικές ξύλινες κατασκευές, να ζωγραφίσουν, να δουν ταινίες ή παιδικές σειρές στην τηλεόραση, να παίξουν παιχνίδια στα τάμπλετ ή να σερφάρουν στο ίντερνετ.

Το Κέντρο, στελεχωμένο με άριστο και έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα σε παιδιά και εφήβους. Εμπνέοντας ελπίδα και εμπιστοσύνη, το Κέντρο καλύπτει όλο το φάσμα των παιδιατρικών παθήσεων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες.

Η Κλινική συνεργάζεται με άριστους ιατρούς όλων των σχετιζόμενων με την παιδιατρική και παιδοχειρουργική ειδικοτήτων, όπως παιδιάτρους, νεογνολόγους, παιδοχειρουργούς, ουρολόγους, ωτορινολαρυγγολόγους, παιδοορθοπαιδικούς, καρδιολόγους, παιδονευρολόγους, νευροχειρουργούς, παιδοοφθαλμιάτρους, παιδογαστρεντερολόγους, παιδοενδοκρινολόγους, διαβητολόγους και παιδοπνευμονολόγους.

Μάθετε περισσότερα
Είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο!
+30 2310 390 534

Φάσμα των νοσημάτων που αντιμετωπίζουμε

Το Κέντρο Παιδιών και Εφήβων υποδιαιρείται σε δύο βασικά τμήματα, καλύπτοντας το διαγνωστικό και θεραπευτικό φάσμα όλων των παθήσεων της παιδικής ηλικίας.

Παιδιατρικό τμήμα

Το Παιδιατρικό τμήμα παρέχει εικοσιτετράωρη κάλυψη επειγόντων περιστατικών, με την παρουσία εφημερεύοντος ειδικού παιδιάτρου και νεογνολόγου στην Κλινική όλο το εικοσιτετράωρο. Τις πρωινές ώρες λειτουργεί τακτικό εξωτερικό Παιδιατρικό Ιατρείο, στελεχωμένο από ειδικούς παιδιάτρους. Το τμήμα υποστηρίζεται από τα Εργαστήρια της Κλινικής σε εικοσιτετράωρη βάση. Στο τμήμα νοσηλεύονται όλες οι ηλικιακές ομάδες, από βρέφη έως έφηβοι. Στο τμήμα νοσηλεύονται νοσήματα όλου του φάσματος της Γενικής Παιδιατρικής και των υποειδικοτήτων της. 

Περισσότερες πληροφορίες

Παιδοχειρουργικό τμήμα

Το Παιδοχειρουργικό τμήμα της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» παρέχει θεραπεία σε παθήσεις που χρήζουν χειρουργικής αντιμετώπισης.

Εκτός των άλλων, είναι το μοναδικό ιδιωτικό κέντρο, εκτός Αθηνών, όπου ασκείται με επιτυχία: 
-η παιδοχειρουργική ογκολογία
-η χειρουργική αντιμετώπιση ορθοπρωκτικών ανωμαλιών
-η ενδοσκοπική ή ελάχιστα επεμβατική αντιμετώπιση αποφρακτικών ουροπαθειών

Στο τμήμα, το οποίο συστεγάζεται με το Παιδιατρικό τμήμα, νοσηλεύονται νοσήματα όλου του φάσματος της Παιδοχειρουργικής και των υποειδικοτήτων της.

Περισσότερες πληροφορίες
Κλείστε ραντεβού
Καλέστε μας για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας στην Κλινική.
φορμα επικοινωνιασ

-ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ-

Γιατί να μας επιλέξετε ;

Πολύχρονη Εμπειρία
Το Κέντρο αποτελεί το πιο αισιόδοξο και ζωντανό μέρος της Κλινικής και υποδέχεται χιλιάδες παιδιά και εφήβους ετησίως. 
Άμεση Αντιμετώπιση
Αντιμετωπίζουμε επείγοντα, οξέα και χρόνια περιστατικά, παρέχοντας ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. 
Υψηλή Εξειδίκευση
Το ανθρώπινο δυναμικό του Κέντρου αποτελείται από επιστήμονες με μεγάλη εμπειρία, ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά. 
Φιλικό Περιβάλλον
Το φιλικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με τις άριστες ιατρικές υπηρεσίες, δίνουν στο παιδί τη δυνατότητα να μετατρέψει κάτι που θα μπορούσε να είναι τραυματικό για το ίδιο σε μια δημιουργική και ευχάριστη διαμονή γεμάτη δραστηριότητες. 
Ολοκληρωμένη Φροντίδα
Βάζοντας τα παιδιά στο επίκεντρο της φροντίδας, δημιουργήσαμε ένα χώρο ιδανικό για μικρούς ασθενείς και πλήρως επανδρωμένο από καταξιωμένους επιστήμονες.

-κριτικες-

Εντυπώσεις Ασθενών

Το Παιδιατρικό τμήμα της Κλινικής ''ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ'' είναι το καλύτερο από κάθε άποψη. Το ζήσαμε με τον ενός έτους μικρούλη μας, ευτυχώς στα χέρια των ανθρώπων όλης της Κλινικής και βέβαια του Τάσου (Τσιμτσιλιάκου)! Δε μας άφησαν στιγμή από τα μάτια τους, με φροντίδα και την προσοχή που μας έδειξαν και έτσι η περιπέτειά μας έληξε ανώδυνα. Να είστε πάντα καλά!
- Αλέξανδρος
...Να είστε πάντα καλά!
Μείναμε 4 μέρες με την κορούλα μου όταν ήταν μηνών. Ήταν όλοι άψογοι, πάντοτε εξυπηρετικοί και πάντα με το χαμόγελο! Να είστε όλοι καλά!!!
- Χρυσάνθη
...Να είστε όλοι καλά!!!
Συγχαρητήρια για την ευγένια και την αντιμετώπιση των νοσηλευτών, γιατρών και όλου του προσωπικού. Ο Άγιος Λουκάς είναι μέσα στην καρδιά μας για πολλούς λόγους, γιατί εδώ νιώθουμε άνθρωποι και ότι είμαστε στα καλύτερα χέρια. Η Πρώτη μας επιλογή πάντα. Νοσηλεύτηκε η πολύτιμη μου κόρη για 7 ημέρες και ήταν η καλύτερη εμπειρία και για την ίδια. Συγχαρητήρια στο Παιδιατρικό τμήμα της Κλινικής!
- Ανώνυμος
Η Πρώτη μας επιλογή πάντα...

Βίντεο

Featured