Γενική Χειρουργική
Γιατί να μας επιλέξετε;

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλειά σας. Με την ενσωμάτωση της πιο σύγχρονης τεχνολογίας στις πρακτικές μας ελαχιστοποιούμε τον κίνδυνο επιπλοκών και προσφέρουμε στον ασθενή γρηγορότερη ανάρρωση και εγγυημένη ασφάλεια. Κάθε μέλος της ομάδας μας, από το ιατρονοσηλευτικό έως το τεχνικό προσωπικό, είναι πλήρως εκπαιδευμένο και ενημερωμένο στον τομέα του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Στο Χειρουργικό τμήμα της Κλινικής διενεργείται όλο το φάσμα των επεμβάσεων της γενικής χειρουργικής με διάφορες εξειδικεύσεις, όπως:Σύγχρονος χειρουργικός εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός του τμήματος είναι σύγχρονος και πλήρης, ώστε να μπορούν να πραγματοποιηθούν άνετα οποιεσδήποτε χειρουργικές επεμβάσεις, ακόμη και ορισμένες εξαιρετικά ασυνήθιστες. 


Ρομποτικό σύστημα “Da vinci X”

Η Κλινική διαθέτει το τελευταίας γενιάς ρομποτικό σύστημα της εταιρείας Intuitive “Da vinci X”, με το οποίο διενεργείται με ρομποτική υποβοήθηση μεγάλος αριθμός χειρουργικών επεμβάσεων της κοιλίας.


Ανθρώπινο δυναμικό

Οι συνεργάτες και οι χειρουργοί της Κλινικής είναι ιδιαίτερα έμπειροι, εκ των οποίων αρκετοί διαθέτουν υψηλό κύρος διεθνώς με πολύχρονη σταδιοδρομία σε μεγάλα νοσοκομεία του εξωτερικού. Στο Χειρουργικό τμήμα του “ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ” εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στη Βόρειο Ελλάδα η ενδοσκοπική (λαπαροσκοπική) χειρουργική, που σήμερα έχει γενικευθεί και καλύπτει ένα μεγάλο ποσοστό των χειρουργικών επεμβάσεων της κοιλίας.


Χειρουργική ανώτερου πεπτικού

Το Χειρουργικό τμήμα της Κλινικής εξειδικεύεται στη ριζική εκτομή του καρκίνου του οισοφάγου και του καρκίνου του στομάχου με εκτεταμένο λεμφαδενικό καθαρισμό και στη Λαπαροσκοπική/Ρομποτική αντιμετώπιση όλων των καλοήθων παθήσεων του Ανωτέρου Πεπτικού, αποτελώντας ένα διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο χειρουργικής οισοφάγου.


Παθήσεις του οισοφάγου, του στομάχου και της σπληνός


Επεμβάσεις που πραγματοποιούνται 


Χειρουργική ήπατος, χοληφόρων και παγκρέατος


Παθήσεις που αντιμετωπίζονται


Επεμβάσεις που πραγματοποιούνται


Χειρουργική παχέος εντέρου και ορθού

Παθήσεις που αντιμετωπίζονται


Επεμβάσεις που πραγματοποιούνται


Οι γιατροί του τμήματος:

No Doctors found.
Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.