Γυναικολογικό
Γιατί να μας επιλέξετε;

Η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» κατατάσσεται στα κορυφαία ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας. Στο τμήμα παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με με γνώμονα τις μοναδικές ανάγκες των γυναικών κάθε ηλικίας και με στόχο την εξατομικευμένη και αποτελεσματική φροντίδα και θεραπεία. Οι ειδικοί του τμήματος εργάζονται σε διεπιστημονικές ομάδες και σύμφωνα με την τελευταία διαγνωστική τεχνολογία, ανταγωνιζόμενοι αντίστοιχα νοσηλευτικά κέντρα διεθνούς φήμης. Κάθε ομάδα περιλαμβάνει επαγγελματίες υγείας πολλών ειδικοτήτων, όπως κλινικούς γιατρούς, χειρουργούς, πιστοποιημένες μαίες και εξειδικευμένους νοσηλευτές και νεογνολόγους. Οι ειδικοί του τμήματος συνεχίζουν να καινοτομούν στη διάγνωση και τη θεραπεία γυναικολογικών νοσημάτων, καθώς και στην εξέλιξη της μαιευτικής, με στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία τόσο για τη μητέρα όσο και για το έμβρυο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Χαρίζοντας καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλες τις γυναίκες

Το Γυναικολογικό τμήμα της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» παρέχει υψηλών προδιαγραφών ιατρικές υπηρεσίες σε γυναίκες όλων των ηλικιών. Το τμήμα αντιμετωπίζει όλο το φάσμα των παθήσεων της γυναικολογίας και εφαρμόζει τόσο τις μεθόδους της μικροχειρουργικής όσο και της μακροχειρουργικής, ακόμη και σε περιπτώσεις που επεκτείνονται και πέραν του γεννητικού συστήματος. Έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες των γυναικών από την εφηβεία έως την εμμηνόπαυση. 


Υπηρεσίες που προσφέρουμε

Γυναικολογικά Check Ups και Screenings

Ο γυναικολογικός έλεγχος, ανάλογα με την ηλικία, περιλαμβάνει τις εξής δυνατότητες και στοχεύει στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση γυναικολογικών παθήσεων και ιδιαίτερα γυναικολογικών κακοηθειών, όπως ο καρκίνος του τραχήλου της μήτρας και του μαστού:

Βασικό γυναικολογικό Check Up


Απλό γυναικολογικό Check Up (για γυναίκες κάτω των 40 ετών) 


Πλήρες γυναικολογικό Check Up (για γυναίκες άνω των 40 ετών) 


Ετήσιο μαστολογικό Check Up (για γυναίκες άνω των 40 ετών)


Πλήρες μαστολογικό Check Up 


Χειρουργική για όλο το φάσμα της γυναικολογίας

Το τμήμα καλύπτει όλο το φάσμα της γυναικολογικής χειρουργικής, όπως:Η γυναικολογική χειρουργική αφορά οποιοδήποτε μέρος του αναπαραγωγικού συστήματος μιας γυναίκας, συμπεριλαμβανομένου του κόλπου, του τραχήλου της μήτρας, των σαλπίγγων και των ωοθηκών. Οι χειρουργοί γυναικολόγοι αναλαμβάνουν συχνά επεμβάσεις και στο ουροποιητικό σύστημα της γυναίκας, συμπεριλαμβανομένης της ουροδόχου κύστης. Πέρα από τη θεραπευτική γυναικολογική χειρουργική, υπάρχει και αυτή που απευθύνεται σε γυναίκες που χρήζουν χειρουργικής παρέμβασης κατά τη διάρκεια της γέννας.


Γυναικολογική Χειρουργική Da Vinci

Το τμήμα προσφέρει τη δυνατότητα χειρουργικής Da Vinci, μιας από τις πιο γνωστές ρομποτικά υποβοηθούμενες χειρουργικές πρακτικές που συνιστάται σε διάφορες παθήσεις του γυναικολογικού φάσματος. Η εγκατάσταση έγινε τον Μάιο του 2020 και αποτελεί μια πρωτοποριακή κίνηση που αποσκοπεί στη βέλτιστη θεραπευτική προσέγγιση καλοήθων και κακοήθων γυναικολογικών παθήσεων.


Πρωτοπορία στον τομέα της γυναικολογίας

Το Γυναικολογικό τμήμα της Κλινικής είναι από τα πρώτα που εφάρμοσαν τη λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική προσπέλαση. Οι λαπαροσκοπήσεις και οι υστεροσκοπήσεις αρχικά είχαν μόνο διαγνωστικό χαρακτήρα, πολύ σύντομα όμως άρχισαν να εφαρμόζονται και λαπαροσκοπικές χειρουργικές επεμβάσεις, που σήμερα αποτελούν τη μεγάλη πλειοψηφία των χειρουργικών επεμβάσεων του τμήματος. Στην Κλινική λαμβάνουν χώρα πάνω από 400 τέτοιες επεμβάσεις ετησίως.

 

Έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό

Στο τμήμα εργάζονται καταξιωμένοι επαγγελματίες υγείας, με χρόνια εμπειρίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό κατέχουν επιστημονική γνώση και τεχνογνωσία κορυφαίου επιπέδου, προσφέροντας άριστες ιατρονοσηλευτικές υπηρεσίες περίθαλψης και τη βέλτιστη δυνατή φροντίδα.


Οι γιατροί του τμήματος:

No Doctors found.
Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.