Ωτορινολαρυγγολογικό
Γιατί να μας επιλέξετε;

Η Κλινική μας συγκαταλέγεται στους κορυφαίων προδιαγραφών οργανισμούς παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων. Στο τμήμα της ΩΡΛ πραγματοποιούνται εκατοντάδες χειρουργικές επεμβάσεις κάθε χρόνο και το τμήμα συνεργάζεται άψογα με τις υπόλοιπες ειδικότητες της Κλινικής. Η εμπειρία μας ως οργανισμός παροχής υπηρεσιών υγείας δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας ως προς την ποιότητα της φροντίδας που εξασφαλίζουμε σε χιλιάδες ασθενείς ετησίως. 


Σας περιμένουμε από κοντά.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Το ΩΡΛ τμήμα της Κλινικής στελεχώνεται και συνεργάζεται με τους πλέον διακεκριμένους ωτορινολαρυγγολόγους της Βορείου Ελλάδος. Η μεγάλη εμπειρία, η πολυετής εκπαίδευση σε κέντρα του εξωτερικού και η ακαδημαϊκή πορεία εντός και εκτός συνόρων, καθιστά τις ΩΡΛ υπηρεσίες μας όχι μόνο αρτιότατες, αλλά και "up-to-date", εναρμονισμένες δηλαδή με τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές πρακτικές της παγκόσμιας ΩΡΛ κοινότητας. 


Ιατρικό και παραϊατρικό δυναμικό

Το εξαιρετικό ιατρικό δυναμικό πλαισιώνεται με ενα εξειδικευμένο παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, έτοιμο να συνεπικουρήσει για το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών στην ειδικότητα.
Υποτμήματα

Ενδεικτικά αναφέρονται τα παρακάτω πεδία.


  1. Παιδο-ΩΡΛ


  1. Ωτοχειρουργική


  1. Χειρουργική ρινός, παραρρινίων κόλπων και βάσης κρανίου


  1. Χειρουργική τραχήλου, μαλακών μορίων


  1. Χειρουργική αντιμετώπιση υπνικής άπνοιας

  1. Αισθητικές Επεμβάσεις


Σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός

Ο σύγχρονος τεχνικός εξοπλισμός της Κλινικής μας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόζουμε τις νεότερες μεθόδους στη διάγνωση και θεραπεία. Η ενδοσκοπική ωτοχειρουργική, η χειρουργική μαλακών μορίων με μικροσκόπιο και νευροδιέγερση, η ρινοχειρουργική με navigation και η εκτεταμένη εφαρμογή laser στην ογκοχειρουργική είναι μερικά μόνο από τα παραδείγματα της σύγχρονης θεραπευτικής προσέγγισης των ασθενών μας.


Το όραμα των ανθρώπων του τμήματος

Στον “ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ” θα βρείτε ανθρώπους πρόθυμους και ικανούς να σας κατατοπίσουν και να σας βοηθήσουν σε κάθε πρόβλημα που άπτεται της ΩΡΛ ειδικότητας. Στόχος μας είναι να σας φροντίσουμε με κάθε μέσο που διαθέτουμε και χρησιμοποιώντας σύγχρονες και ασφαλείς μεθόδους και τεχνικές.


Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες διαγνωστικές και θεραπευτικές πρακτικές.


Ιατρική επίσκεψη

Η ιατρική επίσκεψη καθιστά την πρώτη επαφή μεταξύ του ωτορινολαρυγγολόγου με τον ασθενή, κατά τη διάρκεια της οποίας γίνεται η γνωριμία και η λήψη του ιατρικού ιστορικού. Κατά τη διάρκεια της λήψης ιστορικού, ο ασθενής μπορεί να ρωτήσει ό,τι τον απασχολεί, καθώς και να μιλήσει για αυτό το οποίο τον οδήγησε στην Κλινική. Ο χρόνος που αφιερώνεται στην ιατρική επίσκεψη είναι μέγιστης σημασίας και καθορίζει την εξέλιξη της κλινικής εξέτασης. Από εκεί και πέρα, ο γιατρός ή η θεραπευτική ομάδα θα αποφασίσει ποιες είναι οι απαραίτητες εξετάσεις στις οποίες πρέπει να υποβληθεί ο ασθενής. Η επίσκεψη μπορεί να επαναληφθεί, μέχρι να καθοριστεί το προτεινόμενο θεραπευτικό σχήμα.


Οι γιατροί του τμήματος:

No Doctors found.
Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.