Πνευμονολογικό
Γιατί να μας επιλέξετε;

Το Πνευμονολογικό τμήμα της Κλινικής “Άγιος Λουκάς” χαρακτηρίζεται από την προσωποποιημένη, άμεση και επιστημονικά τεκμηριωμένη περίθαλψη προς τους ασθενείς του, σε υποδομές υψηλών προδιαγραφών. Το τμήμα αυτό αναλαμβάνει τη διερεύνηση, την αντιμετώπιση και την παρακολούθηση ασθενών με σοβαρά προβλήματα του αναπνευστικού συστήματος, με μια ομάδα πεπειραμένων και εξειδικευμένων πνευμονολόγων. Η άριστη αντιμετώπιση των ασθενειών εξασφαλίζεται μέσω της κλινικής εμπειρίας, της έρευνας και της τεχνολογικής υποστήριξης. Στόχος είναι να παρέχεται η βέλτιστη ιατρική περίθαλψη, αντίστοιχη των καλύτερων νοσηλευτικών ιδρυμάτων του εξωτερικού. 

Η ομάδα των Πνευμονολόγων του “Αγίου Λουκά” έχει εκπαιδευτεί σε μεγάλα κέντρα της Ευρώπης και της Αμερικής. Παράγει σημαντικό κλινικό, ερευνητικό και συγγραφικό έργο και μπορεί με τη γνώση και την εμπειρία της να σας βοηθήσει αποτελεσματικά στο πρόβλημά σας. Παράλληλα, συνεργάζεται στενά με ομάδες Θωρακοχειρουργών, Ογκολόγων, Ακτινολόγων, Παθολογοανατόμων και ιατρών άλλων ειδικοτήτων της Κλινικής, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένη φροντίδα και αντιμετώπιση.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος
+30 2310 380 000 | +30 2310 390 766

Υπηρεσίες

Το Πνευμονολογικό τμήμα έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει κάθε πάθηση του αναπνευστικού συστήματος. Αυτό επιτυγχάνεται με τη συντονισμένη λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων, τη νοσηλεία των ασθενών και την περιεγχειρητική παρακολούθηση των χειρουργικών ασθενών. Αναλυτικότερα, στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών συμμετέχουν:

Στα εξωτερικά ιατρεία παρακολουθούνται και αντιμετωπίζονται καθημερινά ασθενείς με χρόνια και οξέα νοσήματα του αναπνευστικού συστήματος, όπως:

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει να γίνει στην επεμβατική πνευμονολογική ομάδα της Κλινικής. Η ομάδα επεμβατικής πνευμονολογίας ENDOS της Κλινικής «Άγιος Λουκάς» πλαισιώνεται από μια ομάδα έμπειρων ειδικών συνεργατών που καλύπτει όλο το φάσμα της διαγνωστικής και επεμβατικής πνευμονολογίας. Το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και εξειδίκευσης των μελών της ομάδας, σε έδαφος υποδομών και εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, έχουν ως αποτέλεσμα την απόλυτα εξατομικευμένη, άμεση και αποτελεσματική φροντίδα του ασθενούς. Ειδικότερα, οι υπηρεσίες της επεμβατικής πνευμονολογίας είναι:

Να σημειωθεί ότι ανήκουμε στις ελάχιστες πνευμονολογικές ομάδες πανελληνίως που διενεργούν Διαβρογχική Κρυοβιοψία για τη διάγνωση της πνευμονικής ίνωσης, ενώ στο επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η χρήση Electromagnetic Navigation Bronchoscopy paired with Cone Beam CT, για τον εντοπισμό και τη διάγνωση των δύσκολα προσεγγίσιμων περιφερικών πνευμονικών όγκων.

Οι γιατροί του τμήματος:

Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.