Ογκολογικό
Γιατί να μας επιλέξετε;

Το Ογκολογικό τμήμα παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες, διότι ο τελευταίας γενιάς εξοπλισμός του και οι εξειδικεύσεις των γιατρών του επιτρέπουν την άμεση αντιμετώπιση των ασθενών με κακοήθεια και τη γρήγορη έναρξη των απαραίτητων θεραπειών. Εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες θεραπείες και πρωτόκολλα που ισχύουν διεθνώς, ενώ διαθέτει Ογκολογικό Συμβούλιο. Επίσης, το τμήμα συμμετέχει σε ποικίλα πρωτοποριακά προγράμματα και ερευνητικά πρωτόκολλα,  προσφέροντας στους ασθενείς δυνατότητα πρόσβασης σε υποσχόμενα φάρμακα, πριν ακόμη από την επίσημη έναρξη κυκλοφορίας τους. Στόχος είναι, εκτός από τις διαγνωστικές και θεραπευτικές ιατρικές υπηρεσίες, η πλήρης ψυχολογική υποστήριξη του ασθενούς και της οικογένειάς του, η σωστή φροντίδα και η ολοκληρωμένη μέριμνα του ασθενούς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου

Η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» διαθέτει υπερσύγχρονο Ογκολογικό τμήμα, όπου εφαρμόζονται, στα πλαίσια διεπιστημονικής προσέγγισης, οι κατάλληλες διεργασίες για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου, σύμφωνα με τις αντίστοιχες διεθνείς προδιαγραφές.Σε ποιους απευθύνεται το τμήμα

Στο Ογκολογικό τμήμα της Κλινικής αντιμετωπίζονται συμπαγείς όγκοι, συμπεριλαμβανομένων των παρακάτω: Τμήμα και ανθρώπινο δυναμικό

Το Ογκολογικό τμήμα έχει έμπειρους ογκολόγους και νοσηλευτικό προσωπικό και εφαρμόζει τις πλέον σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις, με στόχο την ίαση του ασθενούς.


Σύγχρονη εξατομικευμένη θεραπεία

Όλοι οι ογκολογικοί ασθενείς αντιμετωπίζονται με την κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία. Προς τον σκοπό αυτό, χρησιμοποιούνται σύγχρονες μέθοδοι χημειοθεραπείας, ορμονοθεραπείας, βιολογικής θεραπείας και ανοσοθεραπείας. Παράλληλα, εφόσον απαιτείται, γίνονται ειδικές εξετάσεις για τη διερεύνηση της μοριακής και γενετικής βάσης της ασθένειας. Η χημειοθεραπεία γίνεται σε ειδικούς θαλάμους ημερήσιας νοσηλείας. Η διάλυση και η προετοιμασία των φαρμάκων πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο προσωπικό, σε συνθήκες πλήρους αποστείρωσης, με προδιαγραφές απόλυτης ασφάλειας.

 

Διεπιστημονική συνεργασία

Με την αρμονική συνεργασία όλων των ειδικοτήτων, δίνεται η εξατομικευμένη ποιοτική ογκολογική φροντίδα στον ασθενή. Το τμήμα, για το καλύτερο θεραπευτικό αποτέλεσμα, συνεργάζεται όπου απαιτείται με τα παρακάτω τμήματα:


 


Φιλοσοφία του τμήματος

Ειδική μέριμνα λαμβάνεται ώστε οι ασθενείς να μην βρίσκονται ποτέ μόνοι τους σε δύσκολες στιγμές και να ικανοποιούνται οι ανάγκες και οι προσδοκίες τους. Η ανάγκη για φιλικά πρόσωπα, ασφάλεια, ουσιαστική υποστήριξη και καθοδήγηση βρίσκονται στην καθημερινή μας πρακτική μέσα στην Κλινική.
Οι γιατροί του τμήματος:

No Doctors found.
Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.