Νευροχειρουργικής Παίδων
Γιατί να μας επιλέξετε;

Στο τμήμα Παιδονευροχειρουργικής έχουμε δεσμευτεί να καλύψουμε όχι μόνο τις ανάγκες του παιδιού σας, αλλά και τις δικές σας, παρέχοντας συναισθηματική, ψυχοκοινωνική και εκπαιδευτική υποστήριξη στην οικογένειά σας. Το τμήμα είναι επανδρωμένο με έμπειρους νευροχειρουργούς που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι στη χειρουργική αντιμετώπιση παιδονευρολογικών παθήσεων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Στο τμήμα Παιδονευροχειρουργικής της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» παρέχουμε προηγμένη κλινική φροντίδα με έμφαση στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές. Ασθένειες και διαταραχές του εγκεφάλου, της σπονδυλικής στήλης και του νευρικού συστήματος συχνά περιλαμβάνουν σοβαρά συμπτώματα και απαιτούν περίπλοκες χειρουργικές θεραπείες.


Η παιδονευροχειρουργική είναι μια υποειδίκευση της νευροχειρουργικής με μακρά ιστορία. Με τους παιδονευροχειρουργούς συνεργάζονται και εξειδικευμένοι αναισθησιολόγοι με πολυετή εμπειρία στον τομέα. 


Σε ποιους απευθύνεται;

Στη Κλινική αντιμετωπίζουμε ένα μεγάλο φάσμα παιδονευρολογικών παθήσεων. Το τμήμα απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους με ασθένειες και διαταραχές που χρήζουν νευροχειρουργικής αντιμετώπισης, όπως:


Δυσπλασίες


Υδροκέφαλο


Τραύμα και καλοήθεις βλάβες


Όγκοι


Επιληψία

Όπως τονίζει ο έμπειρος νευροχειρουργός Δρ. Βασίλειος Ζούντσας, ο παιδιατρικός ασθενής δεν είναι μια απλή μικρογραφία του ενήλικα ασθενή. Αποτελεί μια τελείως διαφορετική κατηγορία ασθενών, για την οποία πρέπει να υπάρχει η σχετική εμπειρία από τον νευροχειρουργό και όλη την υπόλοιπη ομάδα.

Case Report:

Οι γιατροί του τμήματος:

Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.