Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής (Ιατρείο)
Γιατί να μας επιλέξετε;

Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική είναι ένας τομέας της χειρουργικής που απαιτεί ακριβείς και προσεκτικές πρακτικές. Το Τμήμα, καθώς και το Ιατρείο, απαρτίζονται από Στοματικούς & Γναθοπροσωπικούς Χειρουργούς με μεγάλη εμπειρία και εκπαίδευση στο αντικείμενο της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, στην Ελλάδα και σε κέντρα του εξωτερικού.

Διαπρέποντας τοπικά, αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η Κλινική προσφέρει άριστες υπηρεσίες Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, πάντα σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα. 

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ιατρείου
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» υπάρχει πλήρως εξειδικευμένο τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, το οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του σε όλους τους ασθενείς, νοσηλευόμενους και μη, μέσω και του τακτικού εξωτερικού Ιατρείου Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.

Στο Ιατρείο γίνεται αξιολόγηση του ασθενούς και του υποκείμενου νοσήματος και, ανάλογα με τα ευρήματα, ο ασθενής παραπέμπεται για νοσηλεία ή ακολουθεί την ανάλογη θεραπεία από το σπίτι.


Τι είναι η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική;

Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική είναι ένας εξειδικευμένος τομέας της χειρουργικής, που ασχολείται με παθολογίες του στόματος, της γνάθου και του προσώπου, όπως δυσπλασίες και νεοπλάσματα.


Φάσμα νοσημάτων και περιστατικών που καλύπτει το τμήμα

Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική καλύπτει τη διάγνωση και τη χειρουργική ή μη θεραπεία παθολογικών ευρημάτων ή ασυμμετριών που εμφανίζονται στην περιοχή του στόματος, της γνάθου και του προσώπου.


Υπηρεσίες που προσφέρονται στο Ιατρείο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής

Υπηρεσίες που προσφέρονται στο τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής

Στο τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής προσφέρονται υπηρεσίες σχετικά με τα παρακάτω:

 

 

Ογκολογία και ο ρόλος του Στοματικού & Γναθοπροσωπικού Χειρουργού 

Ο Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός είναι ο πιο εξειδικευμένος ιατρός χειρουργικής ειδικότητας σχετικά με:Μεταξύ άλλων, ο Στοματικός & Γναθοπροσωπικός Χειρουργός χειρίζεται:

Τραύμα και ο ρόλος του Στοματικού & Γναθοπροσωπικού Χειρουργού

Ο χειρισμός τραυματισμών, όπως κατάγματα της άνω και κάτω γνάθου, της οφθαλμικής υποδοχής, των οστών των ζυγωματικών κλπ, απαιτεί άριστη εκπαίδευση και μακρά εμπειρία. Οι περιοχές της κεφαλής και του τραχήλου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες, αφού διασχίζονται από αμέτρητα αγγεία και νεύρα. Αποτελούν σημεία του σώματος που φιλοξενούν πολλά και σημαντικά όργανα. Η δουλειά του Στοματικού & Γναθοπροσωπικού Χειρουργού, λοιπόν, απαιτεί ακρίβεια, γνώση και πολυετή εμπειρία. Οι γιατροί του τμήματος:

No Doctors found.
Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.