Πόνου (Ιατρείο)
Γιατί να μας επιλέξετε;

Το Ιατρείο Πόνου της Κλινικής αντιμετωπίζει αποτελεσματικά όλα τα είδη πόνου και ανακουφίζει χιλιάδες ασθενείς ανά τον χρόνο, χαρίζοντάς τους μια καλύτερη ποιότητα ζωής, χρησιμοποιώντας σύγχρονες και επιστημονικά εμπεριστατωμένες προσεγγίσεις. Επίσης, το Ιατρείο μας είναι το πρώτο που χρησιμοποιεί συνδυασμένες τεχνικές ακτινοσκόπησης και υπερήχων με άμεση συνεργασία Νευροχειρουργού - Αναισθησιολόγου, καινοτομώντας στην εφαρμογή του τομέα της νευροτροποποίησης όπου εφαρμόζονται οι πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

Βασικός στόχος παραμένει η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η ανακούφιση από το καθημερινό βασανιστήριο του πόνου.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ιατρείου
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Αντιμετώπιση χρόνιου και καρκινικού πόνου

Τι είναι ο πόνος;

Ο Πόνος ορίζεται ως η «δυσάρεστη αισθητική και συναισθηματική εμπειρία που σχετίζεται με εγκατεστημένη ή επαπειλούμενη ιστική βλάβη ή περιγράφεται σε σχέση με τέτοια βλάβη» (IASP, 1979). Όπως και να αντιλαμβάνεται κανείς την έννοια του πόνου, πλέον είναι δεδομένο ότι ο πόνος δεν είναι μόνο ένα σύμπτωμα, αλλά και νόσος.

«Ένας στους δύο ενήλικες στην Ευρώπη άνω των 65 ετών υποφέρει από χρόνιο πόνο».


Με την πρόοδο και την επέκταση των ορίων ηλικίας, αλλά και το πλήθος των περιπτώσεων που αναγνωρίζονται πλέον ως περιστατικά χρόνιου πόνου, προκύπτει η ανάγκη λειτουργίας ενός εξειδικευμένου Ιατρείου Πόνου. Το Ιατρείο αυτό μπορεί να προσφέρει λύσεις, συντηρητικές και επεμβατικές, στον ασθενή, χρησιμοποιώντας μεθόδους που αποτελούν κοινή πρακτική στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες. Στόχος των μεθόδων αυτών είναι: Στόχος λειτουργίας του Ιατρείου Πόνου

Το Ιατρείο Πόνου της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» στοχεύει στην πλήρη διαχείριση ενός ασθενή με χρόνιο πόνο, οποιασδήποτε αιτιολογίας, μέσω των παρακάτω:


Σε ποιους απευθύνεται το Ιατρείο Πόνου;

Ορισμένες χαρακτηριστικές καταστάσεις που οδηγούν τον ασθενή στο ιατρείο είναι οι παρακάτω:

Θεραπευτικές παρεμβάσεις που προσφέρει το Ιατρείο Πόνου

Στις θεραπευτικές παρεμβάσεις που προσφέρονται από το Ιατρείο Πόνου της Κλινικής περιλαμβάνονται οι εξής:Ποιος γιατρός ασχολείται με τον έλεγχο και την αντιμετώπιση του πόνου;

Ο γιατρός που ασχολείται με τον πόνο και την ανακούφιση των πασχόντων από αυτόν, ονομάζεται Αλγολόγος. Ο Αλγολόγος είναι Αναισθησιολόγος με εξειδίκευση στη διάγνωση, τον έλεγχο και την αντιμετώπιση όλων των ειδών πόνου που περιγράφηκαν παραπάνω. Σε γενικές γραμμές, τα είδη πόνου είναι τα εξής:
Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά κατόπιν ραντεβού.


Οι γιατροί του τμήματος:

No Doctors found.
Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.