Αναισθησιολογικό
Γιατί να μας επιλέξετε;

Η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», με περισσότερες από 2000 αναισθησίες κάθε μήνα, κατατάσσεται σε μια απο πιο παραγωγικές υγειονομικές μονάδες στην Ελλάδα. Για να πραγματοποιηθούν αυτές οι αναισθησίες, περισσότεροι από 20 αναισθησιολόγοι σε 23 σύγχρονα εξοπλισμένους χώρους ασκούν με προσοχή το έργο τους. Τα ποσοστά επιτυχίας μας τοποθετούν στην κορυφή των αναισθησιολογικών υπηρεσιών, αλλά και των παροχών επείγουσας και άμεσης ιατρικής περίθαλψης. 


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες ενος σύγχρονου νοσοκομείου είναι αυτή του Αναισθησιολογικού τμήματος. Η αναισθησιολογία είναι μια ειδικότητα της ιατρικής που αναπτύχθηκε τα τελευταία 200 χρόνια και έδωσε μεγάλη ώθηση στην ανάπτυξη της χειρουργικής, η οποία μπορεί να σχεδιάζει τις πλέον πολύπλοκες επεμβάσεις της, στηριζόμενη και στη βοήθεια των αναισθησιολόγων. 


Ιατρικό δυναμικό

Οι αναισθησιολόγοι ειναι ιατροί που, μετά την εξαετή φοίτηση στη σχολή της ιατρικής, εκπαιδεύονται για ακόμα 5 χρόνια στην ειδικότητα της αναισθησιολογίας, αλλά και στους παρακάτω τομείς: Για τον λόγο αυτό, θεωρούνται πλέον διεθνώς από τους πιο πλήρεις σε γνώσεις ιατρούς. 


Σε ποιους τομείς δραστηριοποιούμαστε

Στον “ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ” δραστηριοποιούμαστε σε όλους τους τομείς της αναισθησιολογίας, όπως:Ταυτόχρονα, καλύπτουμε και τις καθημερινές επείγουσες καταστάσεις ασθενών, αφού ο αναισθησιολόγος ειναι κατά συνθήκη ο καλύτερα εκπαιδευμένος ιατρός για αυτά.


Σύγχρονος εξοπλισμός

Η παρουσία των αναισθησιολόγων συμπληρώνεται και με τη χρήση σύγχρονων αναισθησιολογικών μηχανημάτων και monitors σε όλες τις χειρουργικές αίθουσες, τα οποία μεγιστοποιούν την ασφάλεια των ασθενών.


Γιατί οι περισσότεροι φοβούνται την αναισθησία;

Η αναισθησία προκαλεί τις περισσότερες φορές μεγάλη ανησυχία στον ασθενή και στους συγγενείς του. Καθημερινά, ακούμε τη φράση: «Γιατρέ μου, θα ξυπνήσω;». Στη σύγχρονη αναισθησιολογία, το ποσοστό μεγάλης επιπλοκής ή θανάτου είναι πλέον πολύ σπάνιο και βρίσκεται κατά προσέγγιση στον έναν θάνατο ανά 250.000 αναισθησίες. Εννοείται ότι αυτό το στατιστικό στοιχείο μπορεί να διαφέρει, όταν έχουμε να κάνουμε με ηλικιωμένους ασθενείς με σοβαρά προβλήματα υγείας και σε μεγάλες επεμβάσεις. 


Ασφαλής αναισθησία από έμπειρους ιατρούς

Παρόλα αυτά, και σε αυτόν τον πληθυσμό των ασθενών, τα ποσοστά θανάτων έχουν μειωθεί εντυπωσιακά τις τελευταίες δεκαετίες. Σε αυτό το αποτέλεσμα έχουν συμβάλει η καλή εκπαίδευση των αναισθησιολόγων και τα σύγχρονα μηχανήματα παρακολούθησης. Η προσπάθειά μας δεν τελειώνει όμως με την κατοχύρωση της ασφάλειας του ασθενή. Άλλα σημαντικά στοιχεία της καθημερινής δράσης μας είναι: 


Πάντα έτοιμοι να προσφέρουμε βοήθεια στους ασθενείς μας

Οι γιατροί του τμήματος:

No Doctors found.
Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.