Παιδοχειρουργικό
Γιατί να μας επιλέξετε;

Εμπειρία
Η μεγάλη μας εμπειρία από κέντρα αναφοράς της Ελλάδας και του εξωτερικού μας ξεχωρίζει και μας επιτρέπει να καλύψουμε χειρουργικά παθήσεις από τις οποίες μπορεί να πάσχει το πρόωρο ή τελειόμηνο νεογνό, καθώς και βρέφη και παιδιά κάθε ηλικίας μέχρι και την εφηβεία.

Εξοπλισμός
Ο άρτιος και σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός της Κλινικής επιτρέπει ενδοσκοπικές παρεμβάσεις (βαλβίδες οπίσθιας ουρήθρας, διαγνωστικές και θεραπευτικές κυστεοσκοπήσεις, έγχυση ειδικών ουσιών για έλεγχο της κυστεοουρητηρικής παλινδρόμησης), καθώς και λαπαροσκοπικές τεχνικές (σκωληκοειδεκτομή, βουβωνοκήλες, ενδοκοιλιακοί όρχεις, κυστικά και συμπαγή μορφώματα κοιλίας).

Εξελιγμένες τεχνικές
Στην Κλινική μας πραγματοποιούνται ετησίως άνω των 300 παιδοχειρουργικών επεμβάσεων. Στις περισσότερες από αυτές, οι εξελιγμένες ενδοσκοπικές, λαπαροσκοπικές και ελάχιστα χειρουργικές τεχνικές μας επιτρέπουν να ελαχιστοποιήσουμε αφενός τη νοσηρότητα των μικρών ασθενών και αφ’ ετέρου να περιορίσουμε χρονικά τη νοσηλεία τους, είτε σε μία είτε σε λίγες μέρες.  

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Τι είναι η παιδοχειρουργική;

Η παιδοχειρουργική δεν είναι απλά η "χειρουργική για τα παιδιά''. Είναι η σύνθετη ειδικότητα που ασχολείται με ποικιλία περιστατικών στις ηλικίες 0-18 ετών. Το Παιδοχειρουργικό τμήμα της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑ» φροντίζει το κάθε παιδί να δέχεται μοναδική φροντίδα, καλύπτοντας μεγάλο φάσμα της γενικής παιδοχειρουργικής, αλλά και της παιδοουρολογίας.

Τμήμα και ανθρώπινο δυναμικό

Τόσο το ιατρικό προσωπικό όσο και το νοσηλευτικό είναι μετεκπαιδευμένα στελέχη και πάντα έτοιμα να υποδεχθούν όλα τα παιδιά, κάνοντάς τα να αισθανθούν άνετα, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές τους.

Εξατομικευμένη φροντίδα με σεβασμό στους μικρούς μας ασθενείς.


Φιλοσοφία του Παιδοχειρουργικού τμήματος

Σε καθημερινή βάση, η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» υποδέχεται ικανό αριθμό μικρών ασθενών με μείζονα και ελάσσονα τραύματα προς ενδελεχή έλεγχο, άμεση αντιμετώπιση κι αν χρειαστεί νοσηλεία. Σε κάθε παιδί που προσέρχεται για βοήθεια, η φιλοσοφία μας είναι άμεση εξατομικευμένη ανταπόκριση, με σεβασμό στον πάσχοντα και σε όλη την οικογένειά του.


Τι είναι αυτό που κάνει το Παιδοχειρουργικό τμήμα να ξεχωρίζει

Το Παιδοχειρουργικό τμήμα της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» είναι το μοναδικό ιδιωτικό κέντρο, εκτός Αθηνών, όπου ασκείται με επιτυχία:

• Η παιδοχειρουργική ογκολογία (νευροβλάστωμα, νεφροβλάστωμα, ραβδομυοσάρκωμα)

• Η χειρουργική αντιμετώπιση ορθοπρωκτικών ανωμαλιών

Πολύ μεγάλη εμπειρία του προσωπικού μας σε όλων των ειδών τις παιδικές παθήσεις.

Επιπρόσθετα, αποφρακτικές ουροπάθειες, τόσο στο επίπεδο του νεφρού όσο και στο επίπεδο της κύστης, αντιμετωπίζονται ενδοσκοπικά ή με ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές.

Επικοινωνία και επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι υπεύθυνοι του τμήματος είναι στη διάθεσή σας για τυχόν ερωτήσεις, απορίες ή και ραντεβού στο τηλεφωνικό κέντρο 2310-380000. Οι εξετάσεις, είτε σε εξωτερική βάση είτε σε προεγχειρητικό επίπεδο, πραγματοποιούνται καθημερινά, με ταχύτητα και αξιοπιστία.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο και υπερσύγχρονο Παιδιατρικό τμήμα συνεργάζεται άριστα με το Παιδοχειρουργικό και φιλοξενείται στο 3ο επίπεδο της Κλινικής.

Οι γιατροί του τμήματος:

Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.