Χειρουργικής Ενδοκρινών Αδένων
Γιατί να μας επιλέξετε;

Η μεγάλη εμπειρία των στελεχών της Μονάδας, η ποιοτική υποδομή της Κλινικής και η διαθέσιμη τεχνολογία εξασφαλίζουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους ασθενείς που την εμπιστεύονται για την περίθαλψή τους. Η Κλινική διατηρεί συμβάσεις με τα περισσότερα ασφαλιστικά ταμεία, τα οποία καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος της δαπάνης νοσηλείας και χειρουργείου. Οι ασθενείς με κάλυψη ασφαλιστικού ταμείου ή ιδιωτικής ασφάλειας μπορούν να πληροφορηθούν από τη Γραμματεία Ασθενών της Κλινικής τα σχετικά με τα οικονομικά θέματα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Τι περιλαμβάνει η Χειρουργική Ενδοκρινών Αδένων

Ο ανθρώπινος οργανισμός έχει αρκετούς ενδοκρινείς αδένες, οι οποίοι με τις ορμόνες που εκκρίνουν στο αίμα ρυθμίζουν πολλές και σημαντικές λειτουργίες του σώματος. Παραδοσιακά, αντικείμενο της ενδοκρινικής χειρουργικής αποτελούν οι παθήσεις των εξωκρανιακών ενδοκρινών αδένων, δηλαδή: 
Χειρουργικές επεμβάσεις που λαμβάνουν χώρα στη Μονάδα μας


Πληροφορίες για τη νοσηλεία σας

Εισαγωγή στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ»

Η εισαγωγή σας στην Κλινική γίνεται την προηγούμενη ημέρα του προγραμματισμένου χειρουργείου από τις 7.00 π.μ. έως τις 7.00 μ.μ.

Κατά την άφιξή σας στην Κλινική, πρέπει να απευθυνθείτε στο γραφείο Κίνησης Ασθενών που βρίσκεται στο ισόγειο (2ος όροφος) του κεντρικού κτιρίου.

Απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσετε:

 

 

Προεγχειρητικός έλεγχος

Μετά τη διαδικασία συγκατάθεσης του ασθενή, ακολουθεί ο προεγχειρητικός έλεγχος. Ο στόχος του προεγχειρητικού ελέγχου είναι: 

 

 

Η αναισθησιολογική εκτίμηση γίνεται το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ενώ ήδη έχει οριστεί το τμήμα και το δωμάτιο της νοσηλείας. 

 

Ημέρα του χειρουργείου

Την ημέρα του χειρουργείου, ο ασθενής ετοιμάζεται κατάλληλα για τη μεταφορά του στο χειρουργείο και του χορηγείται η προβλεπόμενη προνάρκωση. Μετά την επέμβαση, παραμένει υπό στενή παρακολούθηση στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για περίπου μία ώρα. Στη συνέχεια, μεταφέρεται στο δωμάτιό του. Ο χειρουργός και οι συνεργάτες του θα περάσουν να επισκεφτούν τον ασθενή τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα κατά τη διαμονή του στην Κλινική.

 

Αναχώρηση από την Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ»

Την ημέρα της αναχώρησης, γίνεται μια αλλαγή του χειρουργικού τραύματος και ετοιμάζεται το εξιτήριο και άλλα πιστοποιητικά, γνωματεύσεις και αναρρωτικές που πιθανόν να είναι χρήσιμα στον ασθενή. Στη συνέχεια, ο φάκελος κατεβαίνει στη Γραμματεία Ασθενών (ισόγειο του κεντρικού κτιρίου) για την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων της νοσηλείας και των ιατρικών αμοιβών.

 

Μαζί με το εξιτήριο, δίνονται επίσης:

 

 

Μετεγχειρητική επίσκεψη

Μία εβδομάδα μετά το χειρουργείο, κλείνετε ραντεβού για την παρακολούθηση της μετεγχειρητικής πορείας, την αφαίρεση του ράμματος και τη διευκρίνιση όποιων αποριών προκύψουν σχετικά με τη βιοψία του αφαιρεθέντος αδένα και άλλα. Η συνέχεια της παρακολούθησης και της ενδεχόμενης θεραπείας γίνεται από τον ενδοκρινολόγο ή παθολόγο θεράποντα ιατρό του ασθενούς.


Οι γιατροί του τμήματος:

Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.