Γαστρεντερολογικό
Γιατί να μας επιλέξετε;

Το τμήμα Γαστρεντερολογίας και Ηπατολογίας της Κλινικής διακρίνεται τόσο για την επιστημονική και ιατροτεχνολογική του αρτιότητα, όσο και για την εξατομικευμένη διαγνωστική και θεραπευτική που προσφέρει στον κάθε ασθενή. Οι γιατροί του τμήματος, το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό παρέχουν μια ολοκληρωμένη και πολύπλευρη φροντίδα, με έμφαση τόσο στην ιατρική καινοτομία όσο και στην ενσυναίσθηση που απαιτείται σε κάθε ασθενή που αναζητά τις υπηρεσίες του τμήματος.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Σε ποιους απευθύνεται το τμήμα

Το τμήμα απευθύνεται σε όλους τους ασθενείς που αντιμετωπίζουν χρόνια ή οξέα προβλήματα του πεπτικού συστήματος, δηλαδή των παρακάτω οργάνων και συστημάτων:


Εξοπλισμός τελευταίας γενιάς

Χρησιμοποιώντας σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και διαθέτοντας μια πολυετή εμπειρία, τόσο στον ελλαδικό ιατρικό χώρο, όσο και στο εξωτερικό, το ιατρικό προσωπικό του τμήματος είναι σε θέση να καλύψει όλο το φάσμα της σύγχρονης γαστρεντερολογίας και ηπατολογίας, έχοντας τη δυνατότητα να εφαρμόσει όλες τις μοντέρνες διαγνωστικές και θεραπευτικές μεθόδους. 


Σύγχρονη διεπιστημονική προσέγγιση 

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη φροντίδα πολύπλοκων και σπανίων περιστατικών που αντιμετωπίζονται με διεπιστημονική προσέγγιση και ο χειρισμός τους πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων (ογκολογικό, ηπατολογικό συμβούλιο κλπ.), όπως με τους γενικούς χειρουργούς, ογκολόγους και επεμβατικούς ακτινολόγους.  

 

Στατιστικά στοιχεία

Στο τμήμα πραγματοποιούνται κάθε χρόνο περισσότερες από 1500 γαστροσκοπήσεις, 1400 κολονοσκοπήσεις (ή μαζί ενδοσκοπήσεις ανώτερου και κατώτερου πεπτικού), όπως και 400 ενδοσκοπικοί υπέρηχοι και 200 ERCP.


Υπηρεσίες που προσφέρονται

Οι γιατροί του τμήματος:

Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.