Δερματολογικό (Ιατρείο)
Γιατί να μας επιλέξετε;

Οι υπεύθυνοι του Δερματολογικού Ιατρείου της Κλινικής αποτελούν εξαιρετικούς συμβούλους για να μάθετε πώς να αποτρέψετε και να θεραπεύσετε προβλήματα του δέρματος, των μαλλιών και των νυχιών. Μπορούν να σας δείξουν πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τον ήλιο για να αποφύγετε τον καρκίνο του δέρματος και να σας συμβουλέψουν για το πώς να φροντίσετε τα νύχια σας για να αποφύγετε κοινές καταστάσεις, όπως ο μύκητας των νυχιών. Πάνω απ’ όλα, το Ιατρείο θα σας προσφέρει έγκυρη διάγνωση, αποτελεσματική θεραπεία και συμβουλευτική ως προς την πρόληψη πολλών παθήσεων του δέρματος.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ιατρείου
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Το Δερματολογικό Ιατρείο της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» προσφέρει εξειδικευμένη διάγνωση και θεραπεία δερματικών παθήσεων και καρκίνου του δέρματος τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Η τεχνογνωσία και τα προσόντα που κατέχουν οι υπεύθυνοι του Ιατρείου μας επιτρέπουν να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με σύγχρονες χειρουργικές και μη θεραπείες. 


Υπηρεσίες που προσφέρουμε

Κλινική Δερματολογία και Αφροδισιολογία

Το Ιατρείο καλύπτει όλο το φάσμα των παθήσεων της Κλινικής Δερματολογίας και της Αφροδισιολογίας, μερικές από τις οποίες συνοψίζονται παρακάτω: 

Άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι οι εξής:

Δερματοχειρουργική

Η δερματοχειρουργική είναι μια εξειδίκευση της δερματολογίας και ασχολείται με τη θεραπεία παθήσεων και διαταραχών του δέρματος, των βλεννογόνων, των μαλλιών και των νυχιών, με τη χρήση σύγχρονων χειρουργικών μεθόδων. Η δερματοχειρουργική έχει ως στόχο την αποκατάσταση των ιστών που έχουν τραυματιστεί ή αλλοιωθεί λόγω ορισμένων παθήσεων ή εξωτερικών παραγόντων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη τους ιστούς του δέρματος, βελτιώνοντας τη λειτουργικότητά τους και πολλές φορές προσφέροντας παράλληλα και ένα αισθητικό αποτέλεσμα, εκτός από θεραπευτικό.


Παιδοδερματολογία

Η παιδοδερματολογία αποτελεί και αυτή μια σημαντική εξειδίκευση της δερματολογίας και ασχολείται με τις δερματικές παθήσεις που εντοπίζονται σε νεογνά, βρέφη, παιδιά και εφήβους. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κλάδος της παιδοδερματολογίας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, είναι απαραίτητη η σωστή λήψη ιστορικού, η κλινική εξέταση, η έγκυρη διάγνωση και η αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη θεραπεία. 


Κολπική Ανάπλαση με Laser

Στο Δερματολογικό Ιατρείο της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» διεξάγεται η κολπική ανάπλαση με CO2 Fractional Laser. Πρόκειται για μια νέα, αναίμακτη και πρωτοποριακή μέθοδο για την αντιμετώπιση και τη θεραπεία του ουρογεννητικού συνδρόμου της εμμηνόπαυσης, η οποία γίνεται άσηπτα στον χώρο του ιατρείου με τη μέθοδο της ελάσσονος επεµβατικής χειρουργικής. Η θεραπεία με Laser προσφέρει στην ασθενή ανάπλαση και βελτίωση του κολπικού ιστού χωρίς παρενέργειες και με σημαντική μείωση των συμπτωμάτων του ουρογεννητικού συνδρόμου της εμμηνόπαυσης.


Οι γιατροί του τμήματος:

No Doctors found.
Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.