NEWS: Traveling Fellowship της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας
Αρθρα

NEWS: Traveling Fellowship της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας

November 27, 2020

Στα πλαίσια του Traveling Fellowship της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας, το Ορθοπαιδικό κέντρο TheMIS και η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» είχαν τη χαρά να φιλοξενήσουν τέσσερεις νέους Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς.

Συγκεκριμένα, οι Ορθοπαιδικοί Χειρουργοί Άγγελος Βασιλειάδης (Θεσσαλονίκη), Ιωάννης Κουγιουμτζής (Αλεξανδρούπολη), Βασίλειος Μητρούσιας (Λάρισα) και Αθανάσιος Πρίφτης (Αθήνα) αρχικά ξεναγήθηκαν στον χώρο του Πολυϊατρείου του Ορθοπαιδικού κέντρου TheMIS, όπου δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους ειδικούς Ορθοπαιδικούς σε θέματα διαχείρισης και αντιμετώπισης των ασθενών.

Εικόνα 2:
Φωτογραφία από την πρακτική άσκηση στο χειρουργείοΕικόνα 3:
Εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι σε αναμνηστική φωτογραφία

Την επόμενη ημέρα πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους (θαλάμους, χειρουργικές αίθουσες, εργαστήρια, φυσικοθεραπευτήριο, πισίνα) της πάντα φιλόξενης Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ». Ακολούθησε συμμετοχή σε μια πλούσια χειρουργικά ημέρα, όπου δόθηκε η δυνατότητα υπό την καθοδήγηση των Ορθοπαιδικών Χειρουργών του Ορθοπαιδικού κέντρου TheMIS κκ Ιωάννη Τερζίδη, Αριστοτέλη Σιδερίδη, Ευθύμιου Παπασούλη και Τρύφωνα Τότλη να παρακολουθήσουν μια σειρά από ενδιαφέροντα χειρουργεία.

Εικόνα 4:
Φωτογραφία από την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ήταν αφιερωμένο στην επίσκεψη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Μεσήβρια (προπονητήριο, ιατρείο, χώροι αποκατάστασης) και στο γήπεδο της Τούμπας κατά την προπόνηση της ομάδας. Το βράδυ ακολούθησε δείπνο εργασίας με επίκεντρο συζήτησης τις εμπειρίες και τη γνώση που απόκτησαν στην καθόλα πλούσια σε επιστημονική δραστηριότητα ημέρα τους.

Οι αρρυθμίες
This is some text inside of a div block.
Οι αρρυθμίες
This is some text inside of a div block.

November 27, 2020

Tελευταία μας άρθρα
📌 20 Μαρτίου 2023 Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας
Κλινική "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ"
🗓️ 14 Μαρτίου 2024 📌 Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού
Κλινική "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ"
🗓️ 3 Μαρτίου 2024 📍Παγκόσμια Ημέρα Ακοής
Κλινική "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ"