Ρευματολογικό (Ιατρείο)
Γιατί να μας επιλέξετε;

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και εμπεριστατωμένες μεθόδους για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων που υπάγονται στην ειδικότητα της ρευματολογίας. Το έμπειρο προσωπικό μας διαθέτει τις απαραίτητες δεξιότητες και εκπαίδευση για τη θεραπεία κοινών και σύνθετων ρευματικών παθήσεων, με στόχο τη βελτίωση της λειτουργικότητας του ασθενή και τη διατήρηση της ποιότητας ζωής του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ιατρείου
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Ρευματολογία είναι η ιατρική ειδικότητα με εξειδίκευση στη διάγνωση και τη θεραπεία παθήσεων που επηρεάζουν τις αρθρώσεις και τον συνδετικό ιστό στο σώμα. Οι ρευματικές ασθένειες προκαλούν μυοσκελετικό πόνο, δυσκαμψία και οίδημα που μπορεί να επιβραδύνουν τον ασθενή και να επιδεινώσουν την ποιότητα ζωής του.


Σε ποιους απευθύνεται το ιατρείο;

Χρόνια μυοσκελετικά άλγη και δυσκαμψία

Το Ρευματολογικό Ιατρείο απευθύνεται σε ασθενείς όλων των ηλικιών, οι οποίοι υποφέρουν από χρόνια μυοσκελετικά άλγη και δυσκαμψία τόσο των αρθρώσεων όσο και της σπονδυλικής στήλης. Οι ασθενείς αυτοί παρουσιάζουν έντονη δυσκολία στην κίνηση και στην εκτέλεση καθημερινών δραστηριοτήτων. Στις παθήσεις αυτές περιλαμβάνονται:

 


Αυτοάνοσα νοσήματα 

Μια άλλη μεγάλη ομάδα νοσημάτων στις οποίες ειδικεύεται ο ρευματολόγος είναι τα αυτοάνοσα νοσήματα, τα οποία προκύπτουν από διαταραχές στο ανοσοποιητικό σύστημα και παρουσιάζουν πληθώρα ειδικών και μη ειδικών συμπτωμάτων που αφορούν τόσο στο μυοσκελετικό όσο και στα λοιπά συστήματα του οργανισμού (π.χ. δέρμα, βλεννογόνοι, πνεύμονες, νεφροί, καρδιά κ.α.). Τέτοιου τύπου νοσήματα είναι: Κληρονομικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Τη φροντίδα ρευματολόγου χρήζουν και κληρονομικώς μεταδιδόμενα νοσήματα που μπορεί να εκδηλωθούν από την παιδική έως και την ενήλικη ζωή, όπως ο Οικογενής Μεσογειακός Πυρετός και σύνδρομα σχετιζόμενα με την κρυοπυρίνη.


Οι γιατροί του τμήματος:

No Doctors found.
Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.