Παιδο-νεφρολογικό (Ιατρείο)
Γιατί να μας επιλέξετε;

Στην Κλινική «Άγιος Λουκάς» λειτουργεί το νέο Παιδονεφρολογικό Ιατρείο, με υπεύθυνη την παιδονεφρολόγο Ελευθερία Κωσταντίνη. Το ιατρείο αυτό παρέχει υψηλού επιπέδου αντιμετώπιση σε νεφρολογικές παθήσεις και διαταραχές του ουροποιητικού συστήματος, από τη νεογνική έως και την ηλικία των 16 ετών.

Επειδή οι ασθενείς που αναλαμβάνουμε είναι χρόνιοι, θεωρούμε πολύ σημαντικό να αισθάνονται ασφάλεια και σιγουριά. Αυτό επιτυγχάνεται, καταρχήν, με την καλή επικοινωνία μεταξύ ιατρού συγγενών και ασθενή. Kάθε ασθενής ενημερώνεται πλήρως σχετικά με την πάθηση του, θέτονται ρεαλιστικοί στόχοι και εδραιώνεται μια σχέση εμπιστοσύνης. Το αίσθημα σιγουριάς και ασφάλειας εξασφαλίζεται, επίσης, με την υψηλού επιπέδου περίθαλψη. Η ομάδα του παιδονεφρολογικού τμήματος φροντίζει ο ασθενής να λαμβάνει επικαιροποιημένη θεραπεία, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές.

Στα πλαίσια της ολιστικής φροντίδας, συμμετέχουν και ιατροί διάφορων ειδικοτήτων. Με αυτόν τον τρόπο, πετυχαίνουμε γρήγορη, συνολική και αποτελεσματική αντιμετώπιση της ασθένειας, με τη λιγότερη δυνατή επιβάρυνση στο παιδί και τους συγγενείς.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ιατρείου
+30 2310 380 000 | +30 2310 390 766

Παθήσεις


Η παιδονεφρολογία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα παθήσεων. Πιο συγκεκριμένα, αφορά ασθενείς με:Υπηρεσίες

Για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση κάθε πάθησης, είναι απαραίτητη η ορθή και η έγκαιρη διάγνωσή της. Για τον λόγο αυτό, ο ασθενής υποβάλλεται σε μία σειρά εξετάσεων:


2 λόγια για την ιατρό


Η ιατρός Ελευθερία Κωσταντίνη είναι υπεύθυνη του παιδονεφρολογικού τμήματος της κλινικής «Άγιος Λουκάς». Ολοκλήρωσε τη ειδικότητα  της παιδιατρικής στην Γερμανία. Στην συνέχεια, εξειδικεύτηκε πάνω στην παιδονεφρολογία, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Muenster, ένα από τα μεγαλύτερα παιδιατρικά κέντρα της Γερμανίας. Στα χρόνια αυτά, η ιατρός απέκτησε μεγάλη εμπειρία πάνω στο τεχνητό νεφρό, στην διενέργεια υπερήχου ουροποιητικού συστήματος και doppler νεφρού και στην υπερηχογραφικά καθοδηγούμενη λήψη βιοψίας νεφρού σε παιδιά. Η συνεργασία της με την κλινική «Άγιος Λουκάς» ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2023.

Οι γιατροί του τμήματος:

No Doctors found.
Οι γιατροί του τμήματος:
No items found.

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.