Παιδο-ενδοκρινολογικό (Ιατρείο)
Γιατί να μας επιλέξετε;

Πρωταρχικό στόχο του παιδοενδοκρινολογικού ιατρείου της Κλινικής «Άγιος Λουκάς» αποτελεί η προσωπική και ανθρωποκεντρική προσέγγιση των παιδιών και των εφήβων. Το τμήμα παρέχει διεθνώς επικαιροποιημένες υπηρεσίες, βασισμένες σε υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς και σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους, που θα δώσουν λύση στο πρόβλημα του παιδιού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ειδικά εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, σε συνδυασμό με τις σύγχρονες και πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις, εξασφαλίζουν ποιοτική και άμεση περίθαλψη, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ιατρείου
+30 2310 380 000 | +30 2310 390 766

Το ενδοκρινικό σύστημα είναι μια περίπλοκη, λεπτά ισορροπημένη διάταξη των ορμονικών κυκλωμάτων ανατροφοδότησης, σχεδιασμένο να συντονίζει πολλές σωματικές λειτουργίες. Το σύστημα αυτό λειτουργεί μέσω των ορμονών - χημικών ουσιών - οι οποίες παράγονται από τους ενδοκρινείς αδένες και ταξιδεύουν στους ιστούς, μεταφέροντας μηνύματα.  Η παιδοενδοκρινολογία είναι η εξειδίκευση της παιδιατρικής στις παθήσεις των ενδοκρινών αδένων, των ορμονών που παράγουν, καθώς και των διαταραχών του συστήματος. Ασχολείται από τη γέννηση μέχρι και την ολοκλήρωση της εφηβείας του ασθενούς. Είναι ίσως η πιο ολιστική υποειδικότητα της Παιδιατρικής, καθώς ασχολείται με προβλήματα της αύξησης, της ωρίμανσης, του μεταβολισμού, της ήβης, του βάρους, της διατροφής, του ύψους και πολλών άλλων.

Τα παιδιά δεν είναι μικροί ενήλικες. Οι παθήσεις των ενδοκρινών αδένων στα παιδιά και τους εφήβους διαφέρουν αρκετά από αυτές των ενηλίκων. Επομένως, πρέπει να αντιμετωπίζονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι θα φροντίσουν όχι μόνο για τα ενδοκρινικά προβλήματα, αλλά και για τις ψυχοκοινωνικές ανάγκες του παιδιού.

 Οι παθήσεις που αντιμετωπίζουμε στο ιατρείο μας είναι:

Οι γιατροί του τμήματος:

No Doctors found.
Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.