Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής (Ιατρείο)
Γιατί να μας επιλέξετε;

Ως ένα από τα κορυφαία προγράμματα της χώρας, το Ιατρείο είναι αφιερωμένο στην παροχή ιατρικής περίθαλψης υψηλών προδιαγραφών μέσω των προηγμένων τεχνικών που προσφέρουμε, καθώς και της άρτιας επιστημονικής κατάρτισης των ανθρώπων που το στελεχώνουν. Εκτός από τη φροντίδα του μικρού ασθενή, στεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια μακροπρόθεσμα, λύνοντας κάθε απορία, παίρνοντας από κοινού ορθές αποφάσεις και εξασφαλίζοντας επιτυχημένες θεραπείες και ομαλή ανάρρωση για κάθε παιδί.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ιατρείου
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Στο Ιατρείο Παιδιατρικής Γαστρεντερολογίας, Ηπατολογίας και Διατροφής της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» εξετάζονται παιδιατρικοί ασθενείς από τη γέννηση έως την ηλικία των 16 ετών. Τα συμπτώματα από το γαστρεντερικό σύστημα είναι από τα συχνότερα στην παιδική ηλικία. Η αντιμετώπισή τους, ιδιαίτερα αν η συμπτωματολογία επιμένει παρά την αρχική αντιμετώπιση από τον παιδίατρο του ασθενούς, πραγματοποιείται από ιατρούς εξειδικευμένους στην παιδιατρική γαστρεντερολογία με εμπειρία στη χρήση των ενδεδειγμένων διαγνωστικών και θεραπευτικών τεχνικών.


Σε ποιους απευθύνεται;


Στο Ιατρείο αντιμετωπίζονται ασθενείς με συνήθη παιδιατρικά γαστρεντερολογικά προβλήματα, όπως: Ακόμη, παιδιά με πολυπλοκότερη κλινική εικόνα και ειδικές κλινικές ανάγκες, όπως αυτά με:Σε συνεργασία με ομάδα εξειδικευμένων παιδιάτρων της Κλινικής, εξετάζονται επίσης και παρακολουθούνται παιδιά με υποκείμενες συννοσηρότητες και συμπτωματολογία από το πεπτικό σύστημα.


Εξειδικευμένη Κλινική Μετάβασης

Επιπροσθέτως, για παιδιατρικούς ασθενείς με χρόνια νοσήματα του γαστρεντερικού, οι οποίοι πλησιάζουν την ηλικία των 16 ετών, οργανώνεται σταδιακή μετάβαση στο γαστρεντερολογικό ιατρείο ενηλίκων (transition clinic), ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλότερη συνέχιση της παρακολούθησής τους.


Υπηρεσίες που προσφέρουμε

Το Ιατρείο προσφέρει διαγνωστική διερεύνηση των ασθενών με τις πιο εξειδικευμένες και σύγχρονες μεθόδους, όπως: 


Οι γιατροί του τμήματος:

No Doctors found.
Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.