Ουρογυναικολογικό (Ιατρείο)
Γιατί να μας επιλέξετε;

Η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» παρέχει σύγχρονες εγκαταστάσεις, εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και έμπειρο προσωπικό. Αυτά συντελούν ώστε το επίπεδο υπηρεσιών να παραμένει υψηλό και η αντιμετώπιση να είναι αντίστοιχη των μεγάλων ουρογυναικολογικών κέντρων παγκοσμίως. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι, στην ανάγκη χειρουργικής παρέμβασης, υπάρχει η δυνατότητα λαπαροσκόπησης. Επομένως, ελαχιστοποιείται ο μετεγχειρητικός πόνος και επιταχύνεται η ανάρρωση και η επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ιατρείου
+30 2310 380 000 | +30 2310 390 766

Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται;

Στο ουρογυναικολογικό ιατρείο αντιμετωπίζουμε τις εξής παθήσεις:

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην έγκαιρη αντιμετώπιση, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρουμε;

Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται πλήρης και λεπτομερής ουρογυναικολογική εξέταση, τρισδιάστατη υπερηχογραφική απεικόνιση πυέλου και ουροδυναμικός έλεγχος. 

Τι να περιμένετε από την επίσκεψη στο ιατρείο;

Οι ασθενείς μας μπορούν να βρουν θεραπεία σε όλα τα ουρογυναικολογικής φύσεως θέματα. Η λύση είναι σύμφωνη με τα διεθνή πρωτόκολλα και δίνεται είτε συντηρητικά, είτε με χειρουργική επέμβαση.

Κατά την επίσκεψη, φροντίζουμε να είμαστε δίπλα στην ασθενή και να δίνουμε απαντήσεις σε οποιοδήποτε ερώτημα ή προβληματισμό της. Συζητάμε όλες τις δυνατές λύσεις και ορίζουμε από κοινού το πλάνο θεραπείας.

Ποια είναι η φιλοσοφία μας;

Στόχος μας είναι να καλύψουμε το μεγάλο κενό που υπάρχει στην αντιμετώπιση των ουρογυναικολογικών παθήσεων στο ελληνικό σύστημα υγείας. Δίνουμε μεγάλο βάρος στην ανθρώπινη προσέγγιση, στη λεπτομέρεια και στην εξατομικευμένη αντιμετώπιση. 

Ονομάζομαι Δρ. Ιωάννης Κολιούλης και είμαι Μαιευτήρας/ Χειρουργός Γυναικολόγος. Εκπαιδεύτηκα επί 10 έτη στη Γερμανία, πάνω στην ουρογυναικολογία και στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική. Πρόσφατα, επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη και σε συνεργασία με την Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» ξεκινήσαμε το εξωτερικό ιατρείο ουρογυναικολογίας.

Οι γιατροί του τμήματος:

No Doctors found.
Οι γιατροί του τμήματος:
No items found.

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.