Αγγειοχειρουργικό
Γιατί να μας επιλέξετε;

Η υλικοτεχνική υποδομή της Κλινικής είναι πληρέστατη, με άρτια εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με μακροχρόνια εμπειρία. Η σύγχρονη και διαρκώς ανανεούμενη ιατρική τεχνολογία, σε συνδυασμό με την κατάρτιση των αγγειοχειρουργών, αλλά και όλου του προσωπικού του τμήματος, συμβάλλουν στα υψηλά ποσοστά επιτυχίας και βάζουν το Αγγειοχειρουργικό τμήμα στον χάρτη όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Τμήματος
+30 2310 390 766 | +30 2310 380 000

Λίγα λόγια για την αγγειοχειρουργική

Η αγγειοχειρουργική αφορά τα αγγεία του σώματος, δηλαδή:


Τα αγγεία αυτά είναι δυνατόν να νοσήσουν δημιουργώντας πολλαπλά και σοβαρά προβλήματα. Ειδικά οι αρτηρίες του σώματος βλάπτονται ιδιαίτερα από την αθηροσκλήρωση, μία νόσο της μοντέρνας εποχής.

Η αθηροσκλήρωση προκαλεί κυρίως στενώσεις στις αρτηρίες, με αποτέλεσμα την ελλιπή άρδευση μελών ή και οργάνων του σώματος. Με άλλα λόγια, εξαιτίας της αθηροσκλήρωσης, το αίμα δυσκολεύεται να διανύσει την αρτηρία, με αποτέλεσμα να φτάνει λιγότερο οξυγόνο στους ιστούς.


Αυτοί που χρειάζονται τη βοήθεια του Αγγειοχειρουργού, είναι κυρίως:


Τμήμα και ανθρώπινο δυναμικό 

Οι Αγγειοχειρουργοί της Κλινικής είναι καταξιωμένοι στον χώρο τους και είναι σε θέση να συμβουλέψουν σωστά τον ασθενή για την αντιμετώπιση του προβλήματός του. Στη σωστή διάγνωση συμβάλλει σημαντικά το Ακτινολογικό τμήμα, με πλήρη απεικονιστική δυνατότητα (Υπέρηχοι Τρίπλεξ, Αξονική και Μαγνητική Αγγειογραφία, όπως και Ψηφιακή Αγγειογραφία), καθώς και η ΜΕΘ για μετεγχειρητική υποστήριξη.

Φάσμα επεμβάσεων που πραγματοποιούνται

Στην Κλινική πραγματοποιούνται όλες οι επεμβάσεις της Αγγειοχειρουργικής, τόσο της Κλασικής όσο και της Ενδαγγειακής Αγγειοχειρουργικής (το λεγόμενο μπαλονάκι ή στέντ) ή και συνδυασμός και των δύο, με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα για τον ασθενή. Στο τμήμα αντιμετωπίζονται: Διάγνωση, θεραπευτική και μετεγχειρητική αντιμετώπιση της νόσου

Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαγνωστικής, θεραπευτικής και μετεγχειρητικής φροντίδας συνοψίζονται ως εξής:


Οι γιατροί του τμήματος:

No Doctors found.
Οι γιατροί του τμήματος:

Χρήσιμες συμβουλές για τη νοσηλεία σας

Featured
Super Cool App

This app consider itself as a crayon, it might not be your favorite color but one day you'll need it to complete your picture.

Create Your Account Today!
Άρθρα

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα μας. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με διάφορες παθήσεις αλλά και συμβουλές για την υγεία σας.