Διατροφή

Το Κυλικείο βρίσκεται στον δεύτερο όροφο, κοντά στην κεντρική είσοδο της Κλινικής. Είναι ανοικτό από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 11:00 το βράδυ (διαλείμματα καθαριότητας: 13:00 - 13:30 & 17:00 - 17:30).

Υπάρχει αυτόματος πωλητής στον χώρο αναμονής των εξωτερικών ιατρείων, ο οποίος λειτουργεί 24 ώρες, για νερό, αναψυκτικά και βασικά είδη διατροφής.  

Όλα τα προϊόντα αρτοποιείου είναι φτιαγμένα από διαλεγμένα αγνά ελληνικά υλικά και ψήνονται πολλές φορές μέσα στην ημέρα, ώστε να προσφέρονται απόλυτα φρέσκα.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από φρέσκα σάντουιτς, τα οποία φτιάχνονται καθημερινά, πολλές φορές μέσα στην ημέρα, από φρεσκοψημένο ψωμί, παραδοσιακά ελληνικά αλλαντικά, τυριά Π.Ο.Π. από μικρά τυροκομεία, και άλλα αγνά υλικά.

Στο Κυλικείο της Κλινικής διατίθενται προϊόντα κυρίως από Έλληνες παραγωγούς, πολλά φυσικά και βιολογικά προϊόντα, τρόφιμα χωρίς γλουτένη και είδη για διαβητικούς.

Εκτός από τρόφιμα και ποτά, στο Κυλικείο διατίθενται διάφορα είδη προσωπικής υγιεινής, λουλούδια, βιβλία και δώρα για παιδιά, τύπος, και άλλα πολλά.

Τα αναλώσιμα υλικά που χρησιμοποιούνται στο Κυλικείο (σακούλες, καλαμάκια, ποτήρια, αναδευτήρες κτλ.) είναι βιοδιασπώμενα ή κομποστοποιήσιμα.

Επιπλέον, για όσο διάστημα απαγορεύεται στους επισκέπτες και τους συνοδούς η είσοδος στην Κλινική λόγω της πανδημίας, λειτουργεί και εξωτερικό κυλικείο.  
Οι επισκέπτες μπορούν να γευματίσουν στο εστιατόριο της Κλινικής, καταβάλλοντας το σχετικό αντίτιμο στο Κυλικείο. Ο χώρος του εστιατορίου βρίσκεται στον πρώτο όροφο.