ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

March 8, 2015

Στις χθεσινοβραδινές ειδήσεις του ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας είπε, μεταξύ άλλων, ότι ‘‘αύριο μπαίνει στη μάχη και ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» της Θεσσαλονίκης, που ανήκει στη Euromedica.’’

Θα θέλαμε να κάνουμε δύο διευκρινίσεις.

Πρώτον, η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» δεν ανήκει στη Euromedica.

Δεύτερον, ύστερα από συνεννόηση και σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές αρχές, η Κλινική έχει μπει στη μάχη από τις 27 Οκτωβρίου και έχει ήδη νοσηλεύσει μέχρι σήμερα 10 ασθενείς στην Εντατική και 8 ασθενείς σε τμήμα νοσηλείας. Όλοι αυτοί οι ασθενείς μεταφέρθηκαν από κρατικά νοσοκομεία, προκειμένου να εκκενωθούν θέσεις σε αυτά για ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Η πολιτική της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» είναι να συμβάλλει στο μέτρο των δυνάμεών της, και σε συνεργασία με τους αρμοδίους, στην αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που περνάει η χώρα μας, ώστε κατά το δυνατόν να αντιμετωπιστούν όλες οι υπάρχουσες ανάγκες.

Το γεγονός ότι η συμμετοχή της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» στον αγώνα κατά της πανδημίας πέρασε απαρατήρητη οφείλεται ίσως στη νοοτροπία της Κλινικής να αποφεύγει οποιαδήποτε διαφημιστική προσπάθεια, ειδικά μάλιστα κάτω από τις σημερινές συνθήκες.

María Paula Morterero

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla.