Μαιευτικό τμήμα

Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και διαρκώς ανανεούμενο και σε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό, το Μαιευτικό τμήμα της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» εξασφαλίζει στις νέες μητέρες την ασφάλεια και τη σιγουριά που έχουν ανάγκη στην πιο γλυκιά στιγμή της ζωής τους.

Στο Μαιευτικό τμήμα του «ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ» έχουν γεννηθεί πάνω από 30.000 μωρά από το 1975 που άνοιξε τις πόρτες της η Κλινική. Το τμήμα είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις σύγχρονες εξελίξεις της επιστήμης και είναι επανδρωμένο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο.

Μάθετε περισσότερα
Επικοινωνια

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και εξασφαλίστε 20% έκπτωση στον τοκετό σας!

Εξασφαλίστε την προσφορά!
- Μαιευτικο τμημα -
Γιατί να μας επιλέξετε ;
Ολοκληρωμένη φροντίδα

Το τμήμα διαθέτει άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, ικανό να διαχειριστεί οποιαδήποτε επιπλοκή. Επιπρόσθετα οι εξοπλισμένες Εντατικές Μονάδες Θεραπείας είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή αυτό καταστεί απαραίτητο.

Πολύχρονη Εμπειρία

Από την έναρξη λειτουργίας του τμήματος, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 30.000 γεννήσεις.

Φιλικό Περιβάλλον

Σε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό, το Μαιευτικό τμήμα εξασφαλίζει στις νέες μητέρες την ασφάλεια και τη σιγουριά που έχουν ανάγκη στην πιο γλυκιά στιγμή της ζωής τους. Διαθέτει μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με όμορφη θέα προς τη θάλασσα.

Διαρκής υποστήριξη στη νέα μητέρα

Από την πρώτη στιγμή της κύησης έως και μετά την έξοδο της νέας μαμάς από την Κλινική, είμαστε δίπλα της με κάθε τρόπο. (Προγεννητικός έλεγχος, μαθήματα για εγκύους, καθοδήγηση της νέας μητέρας στο νέο της ρόλο, αλλά και στο θηλασμό.

Για πληροφορίες καλέστε μας
Καθημερινά 9.00 με 17.00
+30 2310 390 766
Η εμπειρία του Ευτύχη και της Ηλέκτρας από τη γέννηση της κορούλας τους στο Μαιευτικό Τμήμα της Κλινικής μας!

Επιπλέον Παροχές

Σας καλούμε να έρθετε να δείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις μας και να ξεναγηθείτε στους χώρους μας, όποια ώρα και ημέρα της εβδομάδας επιθυμείτε.

Rooming In

Στο μαιευτικό τμήμα της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» παρέχεται η δυνατότητα του rooming in, της παραμονής δηλαδή του μωρού κοντά στη μητέρα του 24 ώρες το 24ωρο, στο ίδιο δωμάτιο, σε ειδικό κουνάκι. Το rooming in θεωρείται από τους ειδικούς ένα από τα προαπαιτούμενα για τον επιτυχημένο αποκλειστικό θηλασμό του βρέφους και για το λόγο αυτό συστήνεται στις νέες μητέρες, όταν βέβαια αυτές είναι σε θέση να αναλάβουν τη φροντίδα του μωρού από την πρώτη στιγμή της γέννησής του.

Τοκετός στο νερό

Ο τοκετός στο νερό είναι μία απόλυτα αποδεκτή επιστημονικά μέθοδος φυσιολογικού τοκετού, αναγνωρισμένη και εφαρμοσμένη εδώ και χρόνια τόσο στην Αμερική όσο και την Ευρώπη.Τοκετός στο νερό σημαίνει ότι, τόσο η διαδικασία των ωδίνων, όσο και η διαδικασία της εξώθησης, όταν αυτό είναι ασφαλές από ιατρικής άποψης, λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένη πισίνα, μέσα σε νερό θερμοκρασίας 37-38°C.Η επίτοκος έχει τη δυνατότητα να κινείται ελεύθερα και δεν κάνει χρήση φαρμάκων. Η κατευναστική επίδραση του νερού, ο χαμηλός φωτισμός, η απαλή μουσική, καθώς και η συνεχής παρουσία και ενεργή συμμετοχή του πατέρα στην όλη διαδικασία, εξασφαλίζει κατά το πλείστον τις απαραίτητες προϋποθέσεις για έναν όμορφο τοκετό, χωρίς άγχος και ένταση.

-ΒΙΝΤΕΟ-
Οι ανθρωποι μας

-κριτικες-

Εντυπώσεις Μαμάδων

Όλοι στην κλινική με υποδέχθηκαν με χαμόγελο και με βοήθησαν αμέσως να αποβάλω όλο το άγχος μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη, τη μαία μου, η οποία στεκόταν δίπλα μου καθ' όλη τη διάρκεια της εγχείρισης (καισαρική), απαντώντας σε κάθε μου ανησυχία.

Πιστεύω δε θα μπορούσα να κάνω καλύτερη επιλογή. Δε το μετάνιωσα ούτε στιγμή!
Και πάλι ευχαριστώ για όλα!

Μετά από αυτή την εμπειρία είμαι σίγουρη πού θα πάω και για το δεύτερο παιδί!
- Πετρούλα
...Να είστε πάντα καλά!
Στις 20/03/2019 έφερα στον κόσμο την κόρη μου με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Αυτό οφείλεται στη βοήθεια και στην παροιμιώδη εξυπηρέτηση καθώς και ενθάρρυνση όλου του προσωπικού της Κλινικής. Όλοι ανεξαιρέτως είναι άριστοι γνώστες του αντικειμένου τους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στις μαίες που με αγκάλιασαν και με στήριξαν απεριόριστα και στον ιατρό μου ο οποίος κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρω στον κόσμο το μωράκι μου με φυσιολογικό τοκετό.
- Νέα μαμά

...Να είστε όλοι καλά!!!
Οι μαίες είναι πάρα πολύ ευγενικές και εξυπηρετικές, προθυμότατες να βοηθήσουν και να απαντήσουν σε απορίες. Τις ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου.
- Μαρία
Η Πρώτη μας επιλογή πάντα...
επικοινωνια

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και εξασφαλίστε 20% έκπτωση στον τοκετό σας!

Εξασφαλίστε την προσφορά!

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και εξασφαλίστε 20% έκπτωση στον τοκετό σας!

Ευχαριστούμε, η αίτηση σας καταχωρήθηκε!
Oops! Something went terribly wrong.
*Η προσφορά ισχύει για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 15 Απριλίου μέχρι και τις 15 Μαΐου του 2022. Η χρήση της έκπτωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και τις 15 Δεκεμβρίου του 2022.
**Η έκπτωση αφορά εγκύους με πιθανή ημερομηνία τοκετού μέχρι 15 Δεκεμβρίου του 2022.
***Η έκπτωση δεν αφορά τις αμοιβές των ιατρών, καθώς και την προαιρετική εξέταση των μεταβολικών νοσημάτων.
****Οι εκπτώσεις δεν αθροίζονται. Σε περίπτωση που μία επίτοκος δικαιούται παραπάνω από μία έκπτωση,
υπολογίζεται η μεγαλύτερη έκπτωση.
*Η προσφορά ισχύει για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου του 2021. Η χρήση της έκπτωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και τις 31 Μαρτίου του 2022.

**Η έκπτωση αφορά εγκύους με πιθανή ημερομηνία τοκετού μέχρι 31 Μαρτίου του 2022.

***Η έκπτωση δεν αφορά τις αμοιβές των ιατρών, καθώς και την προαιρετική εξέταση των μεταβολικών νοσημάτων.

****Οι εκπτώσεις δεν αθροίζονται. Σε περίπτωση που μία επίτοκος δικαιούται παραπάνω από μία έκπτωση,
υπολογίζεται η μεγαλύτερη έκπτωση.
This is some text inside of a div block.