Μαιευτικό τμήμα

Με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, διαρκώς ανανεούμενο και σε ένα περιβάλλον ζεστό και
φιλικό, το Μαιευτικό τμήμα της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» εξασφαλίζει στις νέες μητέρες την
ασφάλεια και τη σιγουριά που έχουν ανάγκη στην πιο γλυκιά στιγμή της ζωής τους.

Στο Μαιευτικό τμήμα του «ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ» έχουν γεννηθεί πάνω από 30.000 μωρά από το
1975 που άνοιξε τις πόρτες της η Κλινική. Το τμήμα είναι πλήρως εναρμονισμένο με τις
σύγχρονες εξελίξεις της επιστήμης, στελεχωμένο με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό άρτια
καταρτισμένο και εξειδικευμένο.

Μάθετε περισσότερα
Επικοινωνια

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 2310 390766 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε!

Συμπληρώστε τη φόρμα
- Μαιευτικο τμημα -
Γιατί να μας επιλέξετε ;
Ολοκληρωμένη φροντίδα

Το τμήμα διαθέτει άρτια καταρτισμένο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων, ικανό να διαχειριστεί οποιαδήποτε επιπλοκή. Επιπρόσθετα, οι πλήρως εξοπλισμένες Εντατικές Μονάδες Θεραπείας είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή αυτό καταστεί απαραίτητο.

Πολύχρονη Εμπειρία

Από την έναρξη λειτουργίας του τμήματος, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 30.000 γεννήσεις.

Φιλικό Περιβάλλον

Σε ένα περιβάλλον ζεστό και φιλικό, το Μαιευτικό τμήμα εξασφαλίζει στις νέες μητέρες την ασφάλεια και τη σιγουριά που έχουν ανάγκη στην πιο γλυκιά στιγμή της ζωής τους. Διαθέτει μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με όμορφη θέα προς τη θάλασσα.

Διαρκής υποστήριξη στη νέα μητέρα

Από την πρώτη στιγμή της κύησης έως και μετά την έξοδο της νέας μαμάς από την Κλινική, είμαστε
δίπλα της με κάθε τρόπο:

1. Προγεννητικός έλεγχος
2. Μαθήματα για εγκύους
3. Καθοδήγηση της νέας μητέρας στον νέο της ρόλο, καθώς και στον θηλασμό

Για πληροφορίες καλέστε μας
Καθημερινά 9.00 με 17.00
+30 2310 390 970

Μαθήματα τοκετών

Για τις έγκυες που επιθυμούν να προετοιμαστούν σχετικά με τη διαδικασία του τοκετού, την περιποίηση του νεογνού, αλλά και τον θηλασμό, στο Μαιευτικό τμήμα της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» διεξάγονται δωρεάν μαθήματα με σκοπό να βοηθήσουμε τις μητέρες να μπουν πιο ομαλά και χωρίς άγχος σε αυτή την περίοδο της ζωής τους. Οι μέλλουσες μητέρες ενημερώνονται για:

✅ τη διατροφή
✅ την περιποίηση
✅ τις εξετάσεις κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
✅ τον μηχανισμό του τοκετού
✅ τα απαραίτητα που χρειάζονται κατά την παραμονή τους στο μαιευτήριο
✅ την περιποίηση και φροντίδα του μωρού

Η εμπειρία του Ευτύχη και της Ηλέκτρας από τη γέννηση της κορούλας τους στο Μαιευτικό Τμήμα της Κλινικής μας!
Η εμπειρία της Γεωργίας από την γέννηση του μωρού της στην Κλινική "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ"

Επιπλέον Παροχές

Σας καλούμε να έρθετε να δείτε από κοντά τις εγκαταστάσεις μας και να ξεναγηθείτε στους χώρους μας, όποια ώρα και ημέρα της εβδομάδας επιθυμείτε.

Rooming In

Στο Μαιευτικό τμήμα της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» παρέχεται η δυνατότητα του rooming in, της παραμονής δηλαδή του μωρού κοντά στη μητέρα του 24 ώρες το 24ωρο, στο ίδιο δωμάτιο,
σε ειδικό κουνάκι. Το rooming in θεωρείται από τους ειδικούς ένα από τα προαπαιτούμενα για τον επιτυχημένο αποκλειστικό θηλασμό του βρέφους και για τον λόγο αυτό συστήνεται στις νέες μητέρες, όταν βέβαια αυτές είναι σε θέση να αναλάβουν τη φροντίδα του μωρού από την πρώτη στιγμή της γέννησής του.

Τοκετός στο νερό

Ο τοκετός στο νερό είναι μία απόλυτα αποδεκτή επιστημονικά μέθοδος φυσιολογικού τοκετού, αναγνωρισμένη και εφαρμοσμένη εδώ και χρόνια τόσο στην Αμερική όσο και την Ευρώπη.Τοκετός στο νερό σημαίνει ότι, τόσο η διαδικασία των ωδίνων, όσο και η διαδικασία της εξώθησης, όταν αυτό είναι ασφαλές από ιατρικής άποψης, λαμβάνουν χώρα σε ειδικά διαμορφωμένη πισίνα, μέσα σε νερό θερμοκρασίας 37-38°C.Η επίτοκος έχει τη δυνατότητα να κινείται ελεύθερα και δεν κάνει χρήση φαρμάκων. Η κατευναστική επίδραση του νερού, ο χαμηλός φωτισμός, η απαλή μουσική, καθώς και η συνεχής παρουσία και ενεργή συμμετοχή του πατέρα στην όλη διαδικασία, εξασφαλίζει κατά το πλείστον τις απαραίτητες προϋποθέσεις για έναν όμορφο τοκετό, χωρίς άγχος και ένταση.

Στεκόμαστε δίπλα σας με καθημερινό ενδιαφέρον

Στην Κλινική ''ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ'' γνωρίζουμε ότι η γέννηση ενός παιδιού, πέρα από μια πολύ ευχάριστη στιγμή για την οικογένεια, μπορεί να δημιουργήσει άγχος και πίεση στους νέους γονείς.

Είμαστε δίπλα σας με καθημερινό ενδιαφέρον για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία, σε αυτήν την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής σας! Υπάρχει η δυνατότητα για παρουσίαση τόσο του τμήματος Τοκετών όσο και του Μαιευτικού τμήματος και πλήρη ενημέρωση σχετικά με όλες τις υπηρεσίες μας, ώστε να απαντηθεί κάθε απορία σας!

Μετά τον τοκετό, αναλαμβάνουμε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που χρειάζεται να κάνουν οι γονείς. Με αυτόν τον τρόπο, αποφορτίζουμε τον μπαμπά από αυτές τις τυπικές, αλλά ουσιαστικές ενέργειες, ώστε να έχει την αμέριστη προσοχή του στη μαμά, στο νέο μέλος της οικογένειας και στις ανάγκες που προκύπτουν.

Οι υπηρεσίες επεκτείνονται και μετά τον τοκετό και τη λήξη παραμονής σας στην Κλινική. Κατά την περίοδο της λοχείας, προσφέρουμε τη δυνατότητα μαία της Κλινικής να σας επισκεφθεί στον χώρο σας και να σας βοηθήσει στον θηλασμό, στο άλλαγμα του μωρού, στη συμπεριφορά και την αντιμετώπιση της νέας σας καθημερινότητας.

-ΒΙΝΤΕΟ-
Οι ανθρωποι μας

-κριτικες-

Εντυπώσεις Μαμάδων

Όλοι στην κλινική με υποδέχθηκαν με χαμόγελο και με βοήθησαν αμέσως να αποβάλω όλο το άγχος μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη, τη μαία μου, η οποία στεκόταν δίπλα μου καθ' όλη τη διάρκεια της εγχείρισης (καισαρική), απαντώντας σε κάθε μου ανησυχία.

Πιστεύω δε θα μπορούσα να κάνω καλύτερη επιλογή. Δε το μετάνιωσα ούτε στιγμή!
Και πάλι ευχαριστώ για όλα!

Μετά από αυτή την εμπειρία είμαι σίγουρη πού θα πάω και για το δεύτερο παιδί!
- Πετρούλα
...Να είστε πάντα καλά!
Στις 20/03/2019 έφερα στον κόσμο την κόρη μου με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Αυτό οφείλεται στη βοήθεια και στην εξαιρετική εξυπηρέτηση, καθώς και ενθάρρυνση όλου του
προσωπικού της Κλινικής. Όλοι ανεξαιρέτως είναι άριστοι γνώστες του αντικειμένου τους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στις μαίες που με αγκάλιασαν και με στήριξαν απεριόριστα και στον ιατρό μου ο οποίος κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρω στον κόσμο το μωράκι μου με φυσιολογικό τοκετό.
- Νέα μαμά

...Να είστε όλοι καλά!!!
Οι μαίες είναι πάρα πολύ ευγενικές και εξυπηρετικές, προθυμότατες να βοηθήσουν και να απαντήσουν σε απορίες. Τις ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου.
- Μαρία
Η Πρώτη μας επιλογή πάντα...
επικοινωνια

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 2310 390766 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας καλέσουμε!

Συμπληρώστε τη φόρμα

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!

Ευχαριστούμε, η αίτηση σας καταχωρήθηκε!
Oops! Something went terribly wrong.

*Η προσφορά ισχύει για τις κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Ιουλίου μέχρι και τις 31 Αυγούστου του 2021. Η χρήση της έκπτωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και τις 31 Μαρτίου του 2022.

**Η έκπτωση αφορά εγκύους με πιθανή ημερομηνία τοκετού μέχρι 31 Μαρτίου του 2022.

***Η έκπτωση δεν αφορά τις αμοιβές των ιατρών, καθώς και την προαιρετική εξέταση των μεταβολικών νοσημάτων.

****Οι εκπτώσεις δεν αθροίζονται. Σε περίπτωση που μία επίτοκος δικαιούται παραπάνω από μία έκπτωση,
υπολογίζεται η μεγαλύτερη έκπτωση.