ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στις δύσκολες αυτές ώρες που ζει η πόλη μας, στεκόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι.

Η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», συναισθανόμενη τη μεγάλη δυσκολία την οποία αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το Εθνικό Σύστημα Υγείας, στέκεται αρωγός στον αγώνα που δίνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Δημόσιων Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Σε συνεργασία πάντοτε με το Υπουργείο Υγείας, ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», από τις 27 Οκτωβρίου, υποδέχεται από τα Δημόσια Νοσοκομεία της πόλης ασθενείς που δεν νοσούν από κορωνοϊό, με σκοπό να ελευθερωθούν σε αυτά κλίνες ΜΕΘ για περιστατικά COVID-19, ώστε να εξυπηρετηθεί ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός ασθενών.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΙΣΩ
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας

Η Κλινική διαθέτει 3 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Η καρδιοχειρουργική Μ.Ε.Θ. υποδέχεται τα καρδιοχειρουργικά περιστατικά μετά την επέμβαση. Διαθέτει 11 κλίνες και 1 απομόνωση για τα πιο βαριά περιστατικά.

Η Γενική Μ.Ε.Θ. είναι πολυδύναμη και υποδέχεται όλα τα περιστατικά που έχουν ανάγκη εντατικής θεραπείας (αγγειοχειρουργικά – νευροχειρουργικά – τροχαία - παθολογικά κ.λπ.). Διαθέτει 11 κλίνες και 1 απομόνωση.

Η Στεφανιαία Μονάδα υποδέχεται αρρώστους που έχουν καρδιολογικά προβλήματα (εμφράγματα - αγγειοπλαστικές). Διαθέτει 10 κλίνες.

Και οι 3 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας είναι πλήρως εξοπλισμένες με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και επανδρωμένες με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ