ΠΙΣΩ
Ιnterview: Δημήτρης Μαρκούσης
Φοιτητής Ιατρικής Σχολής Αθηνών, Επαγγελματίας Αθλητής Ενόργανης ΓυμναστικήςΕίστε πρωταθλητής και φοιτητής ιατρικής συγχρόνως. Πώς καταφέρνετε να συνδυάζετε και τα δύο;

Ο συνδυασμός αυτών των δύο πραγμάτων δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επειδή και η συγκεκριμένη σχολή, αλλά και ο πρωταθλητισμός, απαιτούν πολλές ώρες καθημερινά, καλούμαι να προσαρμόζω το πρόγραμμά μου, έτσι ώστε να ανταπεξέρχομαι και στα δύο επιτυχώς ή τουλάχιστον όσο καλύτερα μπορώ.


Ήρθατε στην Κλινική μας από την Αθήνα προκειμένου να υποβληθείτε σε χειρουργική επέμβαση από τον ορθοπαιδικό και ειδικό στα θέματα του ώμου κ. Χρήστο Σινωπίδη. Από πού πληροφορηθήκατε για τον κ. Σινωπίδη;
Οι γονείς μου, που είναι και συνάδελφοι ιατροί, ενημερώθηκαν ότι στην Ελλάδα ο πιο ειδικός σε θέματα που αφορούν επεμβάσεις ώμου είναι ο συγκεκριμένος ιατρός.


Υποθέτω ότι είχατε πολλές περιπέτειες με τον ώμο σας. Σωστά;
Τα προβλήματα με τον ώμο άρχισαν πριν από 10 χρόνια, αλλά ήταν περιοδικά. Το πρόβλημα είχε αρχίσει να γίνεται πιο έντονο πριν από 5 μήνες, οπότε αναγκάστηκα να υποβληθώ σε αυτό το χειρουργείο.


Πώς σας φάνηκε αυτή σας η εμπειρία και μάλιστα ως μελλοντικός ιατρός;
Είχα αρκετό άγχος, αλλά ευτυχώς πήγαν όλα καλά.


Να υποθέσω ότι στην ιατρική θα ακολουθήσετε κάποια ειδικότητα σχετική με τον αθλητισμό;
Όλα αυτή την στιγμή είναι στο μυαλό κάπως συγκεχυμένα. Δεν έχω καταλήξει κάπου, όλα είναι πιθανά.


Φαντάζομαι ότι η εμπειρία σας θα σας δίδαξε πόσο τεράστια σημασία έχει η σωστή ιατρική εκπαίδευση σαν κι αυτή που διαθέτει ο κ. Σινωπίδης.
Φυσικά. Έχω καταλάβει ότι το βασικότερο στην εκπαίδευση κάποιου γιατρού είναι η εμπειρία του, γι΄αυτό το θεωρώ πολύ βασικό κομμάτι και της δικής μου εκπαίδευσης και θα προσπαθήσω να το κάνω όσο καλύτερα και πληρέστερα γίνεται.


Έχετε κάποια προηγούμενη εμπειρία από νοσηλευτικό ίδρυμα των Αθηνών; Πώς σας φάνηκε η Κλινική μας συγκριτικά με αντίστοιχα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης σας;
Ήταν μία πολύ καλή εμπειρία και οι χώροι ήταν πολύ καλοί και καθαροί.


Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια ως αθλητής;
Το πιο μεγάλο όνειρο κάθε αθλητή είναι η συμμετοχή του σε μια Ολυμπιάδα. Το όνειρό μου δεν θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από αυτό!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ
downloadfilmterbaru.xyz bigoporn.club bok3p.site sablonpontianak.com