ΠΙΣΩ
News - Σύλλογος Φίλων Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ»

Πρόσφατα ανακοινώθηκε επισήμως η ίδρυση του Συλλόγου Φίλων της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», ενός σωματείου που συστήθηκε με την πρωτοβουλία του ιατρού-ουρολόγου και συνεργάτη της Κλινικής κ. Κωνσταντίνου Βακαλίδη. Όπως αναφέρεται στο καταστατικό, «σκοπός του σωματείου είναι η αφιλοκερδής και εθελοντική βοήθεια σε πρόσωπα νοσηλευόμενα και εργαζόμενα στην Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» και σε μέλη των οικογενειών τους, καθώς και η εν γένει στήριξη της επιστημονικής έρευνας και η συμβολή στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην περιφέρεια της Κεντρικής Μακεδονίας».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου απαρτίζεται από τους κ.κ.:

Κωνσταντίνο Βακαλίδη, πρόεδρο
Ηλία Τσάκο, αντιπρόεδρο
Κοσμά Τσακιρίδη, γενικό γραμματέα
Λαμπρινή Τσακαλάκη, ειδική γραμματέα
Ελισάβετ Τσαγκαράκη, ταμία
Μαρία Μούτσιου, μέλος
Στέφανο Δόκα, μέλος

Το νεοσύστατο σωματείο, αναλαμβάνοντας δράση από την πρώτη κιόλας μέρα της ίδρυσής του, αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την παρακολούθηση μαθημάτων νοηματικής γλώσσας από την προϊσταμένη του Τμήματος Βραχείας Νοσηλείας της Κλινικής, κας. Κατερίνας Σουλεϊμεντζίδου. Η δράση αυτή έχει ως στόχο να βελτιώσει τις συνθήκες νοσηλείας των ατόμων με προβλήματα ακοής, να διευκολύνει την επικοινωνία τους με το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της Κλινικής και να τους δημιουργήσει μια αίσθηση οικειότητας και εμπιστοσύνης προς τον συγκεκριμένο χώρο.

Προσμένουμε και ευελπιστούμε να υπάρξουν περισσότερες παρόμοιες πρωτοβουλίες του Συλλόγου και στο μέλλον, κινήσεις που με τη συμβολή τους θα συνεισφέρουν στο ευρύτερο κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ
downloadfilmterbaru.xyz bigoporn.club bok3p.site sablonpontianak.com