ΠΙΣΩ
News - Επιστημονική Ελληνική Διάκριση

Ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ορθοπαιδικής του Α.Π.Θ. Δρ. Ελευθέριος Τσιρίδης, που είναι εξειδικευμένος στην αθροπλαστική ισχίου και γόνατος, εξελέγη Γενικός Γραμματέας της Ορθοπαιδικής Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ισχίου για την τετραετία 2013-2017. Η εταιρία αποτελεί την ανώτερη επιστημονική αντιπροσώπευση της Ευρώπης στον τομέα της χειρουργικής του ισχίου.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1992 στο Αμβούργο και σήμερα αριθμεί ως μέλη 21 Ευρωπαϊκές χώρες που αντιπροσωπεύονται από πολυάριθμα μέλη. Η Ευρωπαϊκή Εταιρία Ισχίου έχει ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τις αντίστοιχες εταιρίες στις ΗΠΑ, την άπω ανατολή και την Ιαπωνία. Το έργο της είναι ερευνητικό, διδακτικό και αναπτυξιακό και αφορά όλους τους ορθοπαιδικούς χειρουργούς που ασχολούνται με την χειρουργική του ισχίου και ιδιαίτερα με την αρθροπλαστική του ισχίου αλλά και του γόνατος.

Η εκλογή αποτελεί μεγάλη ελληνική διάκριση και έγινε κατά τη διάρκεια της ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Ισχίου στο συνέδριο που εφέτος φιλοξενήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας. Οι υποψήφιοι για την θέση ήταν οι κκ. Δρ. Κρίσμερ από την Αυστρία και Δρ. Τσιρίδης από την Ελλάδα. Προηγήθηκε ανοικτή ομιλία των υποψηφίων προς τους εκλέκτορες και ακολούθησε ψηφοφορία που ανέδειξε τον Έλληνα καθηγητή. Η εταιρία θα εγκατασταθεί με όλη την γραμματειακή της υποστήριξη από το νέο έτος στην Θεσσαλονίκη, όπου και θα αναφέρονται πλέον όλες οι Ευρωπαϊκές Εθνικές Αντιπροσωπίες Ισχίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ
downloadfilmterbaru.xyz bigoporn.club bok3p.site sablonpontianak.com