ΠΙΣΩ
NEWS: Το Τμήμα Καρδιαγγειακής Απεικόνισης της Κλινικής "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ" πάντα παρόν στις εξελίξεις και τα Διεθνή Συνέδρια
Τεύχος 47
NEWS: Το Τμήμα Καρδιαγγειακής Απεικόνισης της Κλινικής "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ" πάντα παρόν στις εξελίξεις και τα Διεθνή Συνέδρια

Διεθνές Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του European School of Radiology (ESOR) στο Πεκίνο και τη Σαγκάη. 

Στο Σεμινάριο έλαβαν μέρος διακεκριμένοι ομιλητές από την Ευρώπη και την Κίνα και συμμετείχαν ως εκπαιδευόμενοι Ακτινολόγοι από διάφορες χώρες.

Το θέμα της ομιλίας του κ.Καλλιφατίδη: "Η Μαγνητική Τομογραφία Καρδιάς στη διερεύνηση των Μυοκαρδιοπαθειών" (MRI in non-ischemic Cardiomyopathies). 

Ακολούθησε ανάλογο workshop με την διαδραστική παρουσίαση ενδιαφερόντων κλινικών περιστατικών.

 


 

Φωτογραφικό υλικό από την συμμετοχή ως ομιλητής και εκπαιδευτής, του Ιατρού Ακτινοδιαγνώστη, εξειδικευμένου στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση (Cardiac MRI, Cardiac CT), κ. Αλέξανδρου Καλλιφατίδη στο Διεθνές Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του European School of Radiology (ESOR) στο Πεκίνο και τη Σαγκάη

 

Ευρωπαϊκό Ακτινολογικό Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης (European Society of Cardiovascular Radiology, ESCR, Congress) στην Αμβέρσα.

Ο κ.Καλλιφατίδης έλαβε μέρος ως συντονιστής (moderator) σε επιστημονικές ενότητες, ως εξεταστής για το European Diploma in Cardiovascular Radiology (EBCR), ως εκπαιδευτής σε workshop για τη χρήση νέων τεχνικών όπως 4D Flow και CMR myocardial strain, ενώ παρουσίασε με τη μορφή προφορικής ανακοίνωσης (oral presentation) μέρος της μελέτης με Μαγνητική Τομογραφία Καρδιάς ασθενών με Πνευμονική Υπέρταση, σε συνεργασία με την Α' Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Ενεργός η συμμετοχή και των έμπειρων τεχνολόγων στην Καρδιαγγειακή Απεικόνιση κ.κ Μιχάλη Μπακαλούδη και Χρήστου Ζαχαριά.


Cardiac Radiology unites people...

 


Φωτογραφικό υλικό από την συμμετοχή ως ομιλητής και εκπαιδευτής, του κ. Αλέξανδρου Καλλιφατίδη στο Ευρωπαϊκό Ακτινολογικό Συνέδριο Καρδιαγγειακής Απεικόνισης (European Society of Cardiovascular Radiology, ESCR, Congress) στην Αμβέρσα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ