ΠΙΣΩ
News - Συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ»
Τεύχος 29
News - Συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ»

Στις 7 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Υγείας - η Εθνική Ασφαλιστική πραγματοποίησε συγκέντρωση στην Αίθουσα Διαλέξεων της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», κατά την οποία ανακοινώθηκε και επισήμως η συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με την Κλινική.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν περισσότεροι από 100 συνεργάτες και πελάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής. Αρχικά, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους της Κλινικής, ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί ενημερώθηκαν για θέματα που αφορούν την Κλινική, τη νέα συνεργασία, καθώς και τις παροχές της Κλινικής προς τους ασφαλισμένους της Εθνικής.

Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Διευθυντής της Κλινικής κ. Δημοσθένης Κατσάρκας, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία και την εξέλιξη της Κλινικής τα τελευταία 37 χρόνια στην πόλη, αλλά και τη γενικότερη φιλοσοφία που τη διέπει.

Κατόπιν, ο Επιθεωρητής Πωλήσεων κ. Δημήτρης Αναστασίου, με μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση, κάλυψε όλους τους τομείς ενδιαφερόντων των πελατών και των συνεργατών, εστιάζοντας στη μέχρι στιγμής άριστη συνεργασία της Κλινικής με την Εθνική Ασφαλιστική και στην εκατέρωθεν διάθεση για περεταίρω περαιτέρω ανάπτυξή της. Αυτό άλλωστε έγινε απολύτως σαφές στους πελάτες από τις παροχές που δόθηκαν δωρεάν προς εκείνους, όπως επισκέψεις σε έκτακτα περιστατικά, μεταφορά με ασθενοφόρο, σημαντικές εκπτώσεις στις επιβεβλημένες διαγνωστικές εξετάσεις για τα παιδιά που φτάνουν το 50% κλπ.

Οι παροχές αυτές έγιναν δεκτές με ενθουσιασμό από τους συνεργάτες, αλλά και από τους πελάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής, που με τον τρόπο αυτό απέκτησαν πρόσβαση σε ένα από τα καλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης. Στη συνέχεια, ο επεμβατικός καρδιολόγος κ. Βλάσης Νινιός μίλησε για παθήσεις καρδιάς και την αντιμετώπισή τους. Τη συνάντηση έκλεισε ο παιδίατρος κ. Νίκος Μάνος, ο οποίος παρουσίασε τη λειτουργία του παιδιατρικού τμήματος της Κλινικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ