ΠΙΣΩ
NEWS: Ένα μεγάλο αντίο στον Δημήτρη Τζάλλα
Τεύχος 44
NEWS: Ένα μεγάλο αντίο στον Δημήτρη Τζάλλα

Πριν από μερικές εβδομάδες, έφυγε απ’ τη ζωή ο παιδίατρος Δημήτρης Τζάλλας, ένας απ’ τους παλιότερους και πιστότερους συνεργάτες του «ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ».

Ο Δημήτρης Τζάλλας ήταν ένας άριστα καταρτισμένος παιδίατρος, με έμφυτο ταλέντο στο πλησίασμα και την αντιμετώπιση των άρρωστων παιδιών, που η παρουσία του δημιουργούσε τόσο για τα παιδιά όσο και για τις οικογένειές τους άνεση, εμπιστοσύνη και ελπίδα. 

Είχαμε το προνόμιο να τον έχουμε κοντά μας επί πολλά χρόνια και ακόμη και όταν, για λόγους υγείας, αναγκάστηκε να αφήσει τη μόνιμη ενασχόλησή του στην Κλινική μας, η σκέψη του και η καρδιά του έμεινε κοντά μας.

Όσοι συνεργαστήκαμε μαζί του, θυμόμαστε πάντοτε την επιστημονική του πληρότητα, τον ειδικό τρόπο που είχε να κερδίζει τον απέναντί του και την προθυμία του να βάζει τον εαυτό του τόσο στην υπηρεσία των άρρωστων παιδιών, όσο και στη βοήθεια των οικογενειών τους. 

Ο Δημήτρης Τζάλλας παραμένει στις καρδιές μας σαν ένα υπόδειγμα σωστού και ευσυνείδητου γιατρού, που διέγραψε μια τροχιά πραγματικά λαμπρή και, φεύγοντας, άφησε πίσω του μια μνήμη θαυμαστή που δεν θα ξεθωριάσει ποτέ. 

Η Διεύθυνση και το προσωπικό της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» συλλυπούνται θερμά την οικογένειά του και εύχονται η σκέψη της ακτινοβολίας της προσωπικότητας του Δημήτρη να αποτελεί βάλσαμο για τους δικούς του στον πόνο του χωρισμού. Ας είναι ο Θεός που θα χαρίσει ειρήνη στις καρδιές τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ