ΠΙΣΩ
NEWS: Εντυπωσιάζουν τα αποτελέσματα των ασθενών που επέλεξαν το Ιατρείο Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Διαταραχών της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» 
Τεύχος 44
NEWS: Εντυπωσιάζουν τα αποτελέσματα των ασθενών που επέλεξαν το Ιατρείο Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Διαταραχών της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» 


Το Ιατρείο Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Διαταραχών της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» υπερήφανα υποστηρίζει τη σταθερή πρόοδο που παρουσιάζουν οι ασθενείς του, που σε ορισμένες περιπτώσεις εκπλήσσει ακόμα και τους ίδιους τους ασθενείς! Με μεθόδους σύγχρονες, που αγκαλιάζουν τον ασθενή με μια πολύπλευρη παροχή υπηρεσιών, το Ιατρείο Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Διαταραχών του «ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ» πετυχαίνει συνεχώς αποτελέσματα ανάλογα των αναγκών του εκάστοτε ασθενή, με μακροχρόνια ισχύ και σημαντική βελτίωση τόσο της καθημερινότητας όσο και της υγείας του. 

Η φιλοσοφία του τμήματος είναι να πετύχει μείωση του δείκτη μάζας σώματος (BMI), καταπολεμώντας τις αιτίες που μπορεί να προκαλούν την αύξησή του, προκειμένου να διασφαλίσει μακροχρόνια αποτελέσματα. Στη διάθεση των ασθενών που επιθυμούν να βελτιώσουν τη σωματική όσο και την ψυχολογική τους υγεία που διαβάλλεται από τα περιττά κιλά, τίθενται οι ειδικότητες του διαιτολόγου/διατροφολόγου, παθολόγου/ενδοκρινολόγου, ψυχολόγου και ψυχιάτρου, γαστρεντερολόγου, πνευμονολόγου, χειρουργού, πλαστικού χειρουργού και όχι μόνον. Με πίστη στη μεθοδικότητα και την καλή συνεργασία, το Ιατρείο Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Διαταραχών επιβεβαιώνει όσους το εμπιστεύθηκαν.
 


 

Αξίζει να τονιστεί το κατόρθωμα μίας ασθενούς του ιατρείου, που προσφάτως καταγράφηκε ότι έχει χάσει συνολικά 47 κιλά, τα οποία ταλαιπωρούσαν ιδιαιτέρως την υγεία της. Το κίνητρο και η αποφασιστικότητα της ασθενούς ενέπνευσε όλους τους ιατρούς και απέδειξε ότι, με τη σωστή συνεργασία και κατανόηση από όλες τις πλευρές, ένα τόσο βαρύ φορτίο μπορεί να καταπολεμηθεί. Η ίδια επέλεξε να καταβάλει την προσωπική της προσπάθεια με την καθοδήγηση των ιατρών και να αποφύγει την εναλλακτική της χειρουργικής επέμβασης, που θα την απάλλασσε από το χρονοβόρο που απαιτεί μια δίαιτα. Μετά από λιγότερο από 6 μήνες, έβγαλε ασπροπρόσωπους όσους γνώριζαν την πορεία της, εμπνέοντας το Ιατρείο Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Διαταραχών της Κλινικής με τα αποτελέσματά της. 

Σε συνθήκες σεβασμού και ειλικρινούς φροντίδας, μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί για τα προγράμματα και τις μεθόδους και να αποκτήσει σύμμαχο στον αγώνα υπέρ της υγείας του. Με μια επίσκεψη ή ένα τηλέφωνο στο 2310-380766, μπορεί ο ενδιαφερόμενος να ενημερωθεί επισταμένως. Πάντα διπλά στις ανάγκες του εκάστοτε ασθενή, το Ιατρείο Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Διαταραχών της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» είναι διαθέσιμο όλη την εβδομάδα και όλες τις ώρες να εξυπηρετήσει.


Ιατρείο Παχυσαρκίας και Μεταβολικών Διαταραχών
T: 2310 380.766

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ