ΠΙΣΩ
NEWS: Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου σπονδυλικής στήλης 
Τεύχος 42
NEWS: Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου σπονδυλικής στήλης 

Με πρωτοβουλία του κ. Λάμπρου Καούδη, οικονομολόγου – συμβούλου επιχειρήσεων και ανθρώπου με ιδιαίτερα αυξημένο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς, πραγματοποιήθηκε δωρεάν προληπτικός έλεγχος σπονδυλικής στήλης (σκολίωσης) στο 1o και 2ο Δημοτικό Σχολείο Πανοράματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ». Ο Ορθοπεδικός Χειρουργός της Κλινικής μας κ. Δημήτρης Δαδούκης εξέτασε περισσότερα από 200 παιδιά στα δύο σχολεία.

Σε όλα τα παιδιά που κρίθηκε ότι χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης, χορηγήθηκε δωρεάν απεικονιστικός έλεγχος.
Η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Κλινικής κ. Βίκυ Κατσάρκα και η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κ. Άννα Αγαπίδου παρευρέθηκαν προσωπικώς στο 2o Δημοτικό Σχολείο και παρέμειναν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσφέροντας την έμπρακτη στήριξή τους στην προσπάθεια του κ. Καούδη.

Τέλος, στα παιδιά και στους γονείς και των δύο σχολείων μοιράστηκαν χυμοί και τσουρεκάκια από το κυλικείο της Κλινικής, καθώς και ενημερωτικό υλικό υπό την επιμέλεια του κ. Δημήτρη Δαδούκη, σχετικά με την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και την αντιμετώπιση της σκολίωσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ