ΠΙΣΩ
News - Εγκαίνια
Τεύχος 35
News - Εγκαίνια

H Διοίκηση και τα στελέχη της Κλινικής μας, επισκέφτηκαν στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη το Ορθοπαιδικό Κέντρο «TheMIS», μετά από πρόσκληση των συνεργατών Ορθοπαιδικών ιατρών κ.κ. Μανώλη Παπακώστα, Αριστοτέλη Σιδερίδη και Ιωάννη Τερζίδη. Ήταν μια επίσκεψη γνωριμίας των εγκαταστάσεων της ομάδας των γιατρών αυτών, που δημιούργησαν ένα πολύ όμορφο, λειτουργικό και μοντέρνο Κέντρο στην οδό Αδριανουπόλεως. 

Η ξενάγηση που επακολούθησε περιλάμβανε σχόλια και επεξηγήσεις για τη λειτουργία του Κέντρου, με τον κ. Παπακώστα να τονίζει τη συμμετοχή της ομάδας σε ελληνικά και διεθνή ερευνητικά πρωτόκολλα, τον κ. Τερζίδη να παρουσιάζει τη λειτουργία του πρώτου στην Ελλάδα Επίσημου Εκπαιδευτικού Κέντρου της Παγκόσμιας Εταιρίας Αρθροσκοπικής Χειρουργικής Γόνατος και Αθλητιατρικής στον «ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ» από το 2010 και τον κ. Σιδερίδη να εξηγεί τη μεταφορά των νέων επιστημονικών δεδομένων στην κλινική και χειρουργική πράξη.

Οι εντυπώσεις των επισκεπτών άριστες, η ατμόσφαιρα φιλική και ζεστή, οι συζητήσεις εγκάρδιες και κατατοπιστικές. Μια όμορφη εμπειρία για τους επισκέπτες, αλλά σίγουρα και για τους οικοδεσπότες.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ