ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στις δύσκολες αυτές ώρες που ζει η πόλη μας, στεκόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι.

Η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», συναισθανόμενη τη μεγάλη δυσκολία την οποία αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το Εθνικό Σύστημα Υγείας, στέκεται αρωγός στον αγώνα που δίνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Δημόσιων Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Σε συνεργασία πάντοτε με το Υπουργείο Υγείας, ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», από τις 27 Οκτωβρίου, υποδέχεται από τα Δημόσια Νοσοκομεία της πόλης ασθενείς που δεν νοσούν από κορωνοϊό, με σκοπό να ελευθερωθούν σε αυτά κλίνες ΜΕΘ για περιστατικά COVID-19, ώστε να εξυπηρετηθεί ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός ασθενών.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΙΣΩ
Νews

Μέσα στο 2011, με ιδιαίτερη συγκίνηση αποχαιρετήσαμε αρκετές συναδέλφους που βγήκαν στη σύνταξη. Ορισμένες μάλιστα από αυτές έφυγαν μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με την Κλινική, αφήνοντας πίσω τους πολυάριθμες αναμνήσεις. Θέλουμε, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε τις κ.κ. Χρυσούλα Τερζή, Ζήνα Ζεπίδου, Μαρία Ζαμζαρά, Ηρώ Γιάγκου, Νόπη Ξενίδου και Αναστασία Ασημακοπούλου για την συνέπεια με την οποία υπηρέτησαν όλα αυτά τα χρόνια την Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» και να τους ευχηθούμε …καλή ξεκούραση!Στις 24 Αυγούστου, ο κ. Στάθης Μουσούρης που νοσηλεύεται στην Κλινική μας από τα μέσα Ιουνίου γιόρτασε τα 66α γενέθλιά του. Η οικογένεια του ασθενούς οργάνωσε προς τιμήν του γιορτή, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να χαρίσει στον ίδιο μερικές στιγμές χαράς, αλλά και να ευχαριστήσει το νοσηλευτικό προσωπικό του 2ου ορόφου για την προθυμία και την ευγένεια που έχει δείξει όλους αυτούς τους μήνες. Ετσι, όλοι μαζί έσβησαν τα κεράκια, έκοψαν την τούρτα κι ευχήθηκαν στον κ. Στάθη «χρόνια πολλά»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ