ΠΙΣΩ
Νέα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣΤο Σάββατο 13 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Διαλέξεων της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» Σεμινάριο Μαιευτικής που οργάνωσε το Κέντρο Γυναικολογίας και Γονιμότητας. Αναπτύχθηκαν επίκαιρα θέματα Γυναικολογίας και Μαιευτικής, όπως το πολύ ενδιαφέρον θέμα της φύλαξης των βλαστικών κυττάρων που παρουσίασε ο κ. Γιώργος Κολιάκος, αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., η φροντίδα του μαστού κατά την κύηση και τη γαλουχία που παρουσίασε η Δρ. Κανελίνα Μπίμπα – Τσάκου, Χειρουργός, τα νεότερα δεδομένα όσον αφορά την κύηση και τον τοκετό που παρουσίασε ο κ. Θανάσης Τολίκας, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, αλλά και οι ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η κύηση μετά από εξωσωματική που παρουσίασε ο κ. Ηλίας Τσάκος, Μαιευτήρας - Γυναικολόγος και επικεφαλής του Κέντρου Γυναικολογίας και Γονιμότητας. Η συμμετοχή του κοινού ήταν μεγάλη και στο τέλος του σεμιναρίου οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να θέσουν στους ομιλητές τις ερωτήσεις τους.

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ Μ.Ε.Θ.Την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2009, με πρωτοβουλία του Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας της Κλινικής «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» κ. Γιώργου Ιωαννίδη, πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Διαλέξεων ημερίδα για όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής. Ο κ. Σ. Μεταλλίδης, Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος και ο κ. Χ. Ιστίνογλου, νοσηλευτής και μέλος της επιτροπής νοσοκομειακών λοιμώξεων του Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ, πραγματεύτηκαν το θέμα «Πρόληψη δημιουργίας και εξαπλώσεως λοιμώξεων από πολυανθεκτικά μικρόβια στο νοσοκομειακό περιβάλλον», ενώ ο κ. Αν. Μπεκριδέλης, Αναισθησιολόγος – Εντατικολόγος, παρουσίασε το θέμα «Ο γιατρός από την πλευρά του ασθενούς – Εμπειρίες από τη νοσηλεία στη ΜΕΘ». Η ημερίδα χαρακτηρίστηκε από την πολύ καλή συμμετοχή, την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεματολογία, αλλά και την πολύ επιτυχημένη παρουσίαση εκ μέρους των ομιλητών.

ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ …ΠΟΝΤΙΩΝΣε ένα περιβάλλον που αρμόζει στα ήθη και τις παραδόσεις τους, διασκέδασαν οι Ποντιακής καταγωγής εργαζόμενοι (νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και γιατροί) του «ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ». Σε γνωστό Ποντιακό κέντρο της πόλης μας, η παρέα που φαινόταν μικρή στα χαρτιά ήταν τόσο μεγάλη στην πραγματικότητα, σε σημείο που να μην χωρά στο προβλεπόμενο τραπέζι. Όλοι όμως πέρασαν ευχάριστα και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα ξαναβρεθούν σύντομα, για να ικανοποιήσουν και αυτούς που ήθελαν να παραβρεθούν αλλά δεν μπόρεσαν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ
downloadfilmterbaru.xyz bigoporn.club bok3p.site sablonpontianak.com