ΠΙΣΩ
News

Σύμφωνα με το Χριστουγεννιάτικο έθιμο, οργανώθηκαν και φέτος μικρά Χριστουγεννιάτικα πάρτυ σε διάφορους χώρους της Κλινικής. Επικρατέστερο και πιο εντυπωσιακό, όπως γίνεται κάθε χρονιά, το πάρτυ των Χειρουργείων. Με συμμετοχή σχεδόν όλων των χειρουργών, με ευχάριστη διάθεση, με εξαιρετικούς μεζέδες και ό,τι άλλο προσδοκά κανείς, προκειμένου να ξεκουραστεί σ’ ένα διάλειμμα Χριστουγεννιάτικης χαλάρωσης, που είναι κι αυτό απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία μας.
Η συνεχόμενη εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού αποτελεί προτεραιότητα για την Κλινική μας. Έτσι, τρία άτομα του προσωπικού του Μαιευτικού Τμήματος της Κλινικής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Μαιευτικής, με θέμα «Η εξέλιξη της μαιευτικής επιστήμης», το οποίο έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Α.Τ.Ε.Ι. Πατρών από τις 23 έως τις 26 Νοεμβρίου 2006.

Αντίστοιχα, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2007, οχτώ νοσηλευτές από την Εντατική Μονάδα Θεραπείας παρακολούθησαν την Ημερίδα Νοσοκομειακών Λοιμώξεων, ενώ το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2007, εννιά νοσηλευτές της Μονάδας συμμετείχαν στην 1η Πανελλήνια Επιστημονική Ημερίδα ΕΚΑΒ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ
downloadfilmterbaru.xyz bigoporn.club bok3p.site sablonpontianak.com