ΠΙΣΩ
News

Στιγμές υψηλού αθλητικού φρονήματος έζησε η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» με τη νοσηλεία του γνωστού μπασκετμπολίστα Νίκου Ζήση, που τραυματίστηκε στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια του Μουντομπάσκετ. Η εγχείρηση ήταν ομαλή, ο άρρωστος εξαιρετικά ευγενικός και καλοδιάθετος, και ο θεράπων ιατρός του, γναθοχειρουργός κ. Νίκος Παπαγιαννόπουλος, έκανε θαυμάσια δουλειά, ώστε και να επανέλθουν τα οστά στη θέση τους, αλλά και το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Στα πλαίσια της συνεχούς επιμόρφωσης του νοσηλευτικού προσωπικού, η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» έδωσε την ευκαιρία σε έξι νοσηλευτές της Εντατικής Μονάδας Θεραπείας να συμμετάσχουν στο Συνέδριο Αναισθησιολογίας και Εντατικής Ιατρικής, το οποίο έλαβε χώρα από τις 7 έως τις 10 Σεπτεμβρίου στο Porto Carras Grand Resort.
Αντίστοιχα, εφτά άτομα του νοσηλευτικού προσωπικού που εργάζονται στα Χειρουργεία Καρδιάς συμμετείχαν στο 17ο Συνέδριο Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου (ΣΥΔΝΟΧ), το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Παλλήνη στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ
downloadfilmterbaru.xyz bigoporn.club bok3p.site sablonpontianak.com