ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στις δύσκολες αυτές ώρες που ζει η πόλη μας, στεκόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι.

Η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», συναισθανόμενη τη μεγάλη δυσκολία την οποία αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το Εθνικό Σύστημα Υγείας, στέκεται αρωγός στον αγώνα που δίνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Δημόσιων Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Σε συνεργασία πάντοτε με το Υπουργείο Υγείας, ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», από τις 27 Οκτωβρίου, υποδέχεται από τα Δημόσια Νοσοκομεία της πόλης ασθενείς που δεν νοσούν από κορωνοϊό, με σκοπό να ελευθερωθούν σε αυτά κλίνες ΜΕΘ για περιστατικά COVID-19, ώστε να εξυπηρετηθεί ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός ασθενών.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΙΣΩ
News

Η κοπή της βασιλόπιταςΜια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε φέτος στο προσωπικό της Κλινικής η Διεύθυνση, καθώς οι τυχεροί της χρονιάς κέρδισαν από ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό. Έτσι, το φλουρί έπεσε στους κ.κ. Τασούλα Φλιάτη, Μιχάλη Βασιλείου, Σωτήρη Σίμο, Πετρίνα Χουρουζίδου, Απόστολο Μαρχαβίλα και Ζωή Ντινοπούλου. Τους ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά!
Τηρώντας το έθιμο, γιορτάσαμε και φέτος το ξεκίνημα της νέας χρονιάς με την κοπή της βασιλόπιτας στις ... 24 Μαρτίου. Όχι, όχι, δεν ξεχαστήκαμε! Απλώς θέλαμε να χαρούμε την καινούργια μας κουζίνα και τραπεζαρία που εδώ και λίγες εβδομάδες λειτουργούν στη νέα πτέρυγα της Κλινικής.

Για άλλη μια φορά ο μάγειρας και το προσωπικό της κουζίνας μας κατέπληξαν με τις πεντανόστιμες λιχουδιές που ετοίμασαν!
 

To νέο parkingΕίναι αλήθεια πως τον τελευταίο καιρό το πρόβλημα της στάθμευσης των αυτοκινήτων γύρω από την Κλινική μας είχε αρχίσει να παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις. Ο χώρος που προσφερόταν, αν και αρκετός, είχες την αίσθηση πως γινόταν όλο και λιγότερος. Και η απόφαση των μηχανικών να δώσουν σε χρήση το καινούριο parking, όχι μόνο προκάλεσε ανακούφιση, αλλά έδωσε και την αίσθηση ότι επιτέλους κάτι καινούριο γίνεται εδώ.
Στη σημερινή εποχή βέβαια, όπου μόνο το προσωπικό έχει να βολέψει ένα τεράστιο αριθμό αυτοκινήτων, η στάθμευση των τροχοφόρων δεν θα πάψει ποτέ να είναι πρόβλημα. Η λύση όμως που δόθηκε τώρα στη δική μας περίπτωση ήταν μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο για την αισθητική της, αλλά και για τη λειτουργικότητά της. Κι απ’ αυτή την άποψη, η στήλη αυτή νιώθει πως έχει το δικαίωμα να προσκαλέσει φίλους και γνωστούς να επισκεφτούν το parking της Κλινικής μας και να μας πουν ύστερα αν έχουν δει ανάλογο σε κάποιο νοσηλευτικό ίδρυμα, όχι στην πόλη μας μόνο, αλλά στην Ελλάδα γενικότερα. Γιατί, όπως παρατήρησε εύστοχα κάποιος καλός μας φίλος, ακόμη και στο parking ισχύει το γνωστό slogan «πολλοί μας μιμούνται, αλλά εμείς υπερέχουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ