ΠΙΣΩ
Αλλαγή Σκυτάλης

Βασικό στέλεχος της Κλινικής και προϊσταμένη του χειρουργείου (και όχι μόνο) επί τριάντα και πλέον χρόνια, απεχώρησε από την ενεργό δράση με τη λήξη του 2005 η κ. Τασούλα Αντωνιάδου. Προσφωνώντας το προσωπικό του χειρουργείου και το διάδοχό της κ. Τάσο Μουλαΐδη, η κ. Αντωνιάδου εξέφρασε τη συγκίνηση αλλά και τη χαρά της για τη συνεργασία μαζί τους που υπήρξε ευχάριστη, δημιουργική και θεμελίωσε τη λειτουργία ενός σύγχρονου και υψηλού επιπέδου συγκροτήματος χειρουργείων.

Ο Διευθυντής της Κλινικής κ. Δημοσθένης Κατσάρκας την ευχαρίστησε θερμότατα για τις πολλές και πολύτιμες υπηρεσίες που πρόσφερε επί τρεις και πλέον δεκαετίες και ανακοίνωσε ότι η κ. Αντωνιάδου, παρά την αποχώρησή της από την ενεργό υπηρεσία, παραμένει σύμβουλος της Διευθύνσεως επί θεμάτων λειτουργίας και αναδιοργανώσεως των χειρουργείων μας.

Ήταν μια απλή και συγκινητική ανθρώπινη ώρα που άγγιξε ευαίσθητες χορδές στο προσωπικό της Κλινικής και σφράγισε μια σταδιοδρομία που αναλώθηκε σε προσφορά και υπηρεσία, με σημαντικά, αξιόλογα και μόνιμα αποτελέσματα. Την κ. Αντωνιάδου συνοδεύουν οι ευχές όλων μας για υγεία και ευτυχία στη νέα φάση της ζωής της.

Μέσα στο 2005 βγήκαν ακόμη στη σύνταξη οι κ.κ. Άννα Αϊβάζογλου, Σοφία Νάκου, Γραμμάτω Πετρίδου και Νίκη Νεοφυτίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ
downloadfilmterbaru.xyz bigoporn.club bok3p.site sablonpontianak.com