ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στις δύσκολες αυτές ώρες που ζει η πόλη μας, στεκόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι.

Η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», συναισθανόμενη τη μεγάλη δυσκολία την οποία αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το Εθνικό Σύστημα Υγείας, στέκεται αρωγός στον αγώνα που δίνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Δημόσιων Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Σε συνεργασία πάντοτε με το Υπουργείο Υγείας, ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», από τις 27 Οκτωβρίου, υποδέχεται από τα Δημόσια Νοσοκομεία της πόλης ασθενείς που δεν νοσούν από κορωνοϊό, με σκοπό να ελευθερωθούν σε αυτά κλίνες ΜΕΘ για περιστατικά COVID-19, ώστε να εξυπηρετηθεί ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός ασθενών.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΙΣΩ
Επιστημονική Ημερίδα Ακτινοδιαγνωστικού Εργαστηρίου

Tο Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Διαλέξεων της Κλινικής επιστημονική ημερίδα με θέμα τη «Συμβολή της Σύγχρονης Διαγνωστικής στη Διερεύνηση των Καρδιαγγειακών Παθήσεων - Αξονική Τομογραφία - Μαγνητική Τομογραφία - Υπέρηχοι».

Βασικοί ομιλητές στην ημερίδα ήταν ο ακτινολόγος κ. Αλέξανδρος Καλλιφατίδης και η ακτινολόγος κ. Μαρία Μαλανδρή, οι οποίοι μίλησαν για την Αξονική Τομογραφία Καρδιάς και Στεφανιαίων Αγγείων, καθώς και για τη Μαγνητική Τομογραφία Καρδιάς. Συμμετείχαν επίσης ο επεμβατικός καρδιολόγος κ. Βλάσσης Νινιός, ο οποίος μίλησε για το Υπερηχογράφημα Καρδιάς (2D και 3D), καθώς και ο καρδιοχειρουργός κ. Αντώνης Πίτσης, ο οποίος μίλησε για τις κλινικές εφαρμογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ