ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Στις δύσκολες αυτές ώρες που ζει η πόλη μας, στεκόμαστε όλοι μαζί ενωμένοι.

Η Κλινική «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», συναισθανόμενη τη μεγάλη δυσκολία την οποία αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή το Εθνικό Σύστημα Υγείας, στέκεται αρωγός στον αγώνα που δίνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Δημόσιων Νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης.

Σε συνεργασία πάντοτε με το Υπουργείο Υγείας, ο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ», από τις 27 Οκτωβρίου, υποδέχεται από τα Δημόσια Νοσοκομεία της πόλης ασθενείς που δεν νοσούν από κορωνοϊό, με σκοπό να ελευθερωθούν σε αυτά κλίνες ΜΕΘ για περιστατικά COVID-19, ώστε να εξυπηρετηθεί ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός ασθενών.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΠΙΣΩ
Κοπή της βασιλόπιτας

Tηρώντας το έθιμο, η Διεύθυνση και το προσωπικό της Κλινικής γιόρτασαν και φέτος τον ερχομό του καινούριου χρόνου με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στις 27 Ιανουαρίου. Σε ζεστή ατμόσφαιρα, γύρω από την πισίνα στο χώρο του Κέντρου Αποκατάστασης, ο μάγειρας και το προσωπικό της κουζίνας φρόντισαν για άλλη μια φορά να μας εντυπωσιάσουν με τις γαστρονομικές τους δημιουργίες.
Φέτος, το φλουρί κέρδισαν οι κ.κ. Στέλλα Παπαδάκη, Ελένη Σερβία, Άννα Γούναρη, Αναστασία Αλιάτη, Ελβίρα Παπάζογλου και Σωτήρης Ευφραιμίδης. Τους ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ