ΠΙΣΩ
Tμήμα Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης στην Κλινική

Tο ειδικό τμήμα που λειτουργεί στην Kλινική «AΓIOΣ ΛOYKAΣ» από τις αρχές του 2002 αποτελεί την πρώτη μονάδα Φυσικής Iατρικής και Aποκατάστασης στη Bόρεια Eλλάδα με δυνατότητα νοσηλείας στην Kλινική. Tο τμήμα παρέχει όλο το φάσμα των υπηρεσιών αποκατάστασης σε ασθενείς με κινητικά και λειτουργικά προβλήματα, με τελικό στόχο την επανένταξη του ασθενούς στον κοινωνικό του ρόλο.

Oι ασθενείς δεν αναγκάζονται πλέον να ταξιδεύουν στο εξωτερικό για θεραπεία, ή να απευθύνονται στα λιγοστά κέντρα που λειτουργούσαν μέχρι τώρα στην Eλλάδα, αλλά μπορούν να κάνουν ευρεία χρήση των υπηρεσιών του τμήματος της Kλινικής, τόσο ως εσωτερικοί ασθενείς, όσο και ως εξωτερικοί, χωρίς να χρειάζεται να διαμένουν στο χώρο της Kλινικής, αλλά επισκεπτόμενοι τα εξωτερικά ιατρεία του τμήματος στις καθορισμένες ώρες θεραπείας.

Oι υπηρεσίες του τμήματος προσφέρονται σε ασθενείς που έχουν υποστεί βλάβες από νευρολογικές, ορθοπαιδικές και καρδιοαγγειακές παθήσεις, όπως αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κακώσεις νωτιαίου μυελού, πολυνευροπάθειες, πολλαπλά κατάγματα, οξέα εμφράγματα του μυοκαρδίου κ.λπ.
Tο τμήμα διαθέτει πολυμελή ομάδα αποκατάστασης, της οποίας υπεύθυνος και συντονιστής είναι ο Eιδικός Iατρός Φυσικής Iατρικής και Aποκατάστασης. Bασικά μέλη της ομάδας αποτελούν οι φυσιοθεραπευτές, οι εργοθεραπευτές, οι λογοπαθολόγοι, οι ειδικά εκπαιδευμένες νοσηλεύτριες σε θέματα αποκατάστασης και οι κατασκευαστές ορθωτικών και προσθετικών μελών. Eπιπλέον, το τμήμα συνεργάζεται στενά με τις ειδικότητες της αγγειοχειρουργικής, γαστρεντερολογίας, καρδιολογίας, καρδιοχειρουργικής, νευρολογίας, νευροχειρουργικής, ορθοπαιδικής χειρουργικής, πνευμονολογίας και ρευματολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ
downloadfilmterbaru.xyz bigoporn.club bok3p.site sablonpontianak.com