ΠΙΣΩ
Ευχαριστήρια Επιστολή

«ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» το νοσοκομείο των αγγέλων

Εγώ που γράφω αυτό το ευχαριστήριο είμαι η μητέρα ενός 20 χρόνου κοριτσιού από την Αλβανία. Αρχικά θέλω να σας δηγηθώ την ιστορία της κόρης μου. Είχαμε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. Την τελευταία μέρα πριν φύγουμε, η μεγάλη μου κόρη, η Έλμα, παρουσίασε πονοκέφαλο. Είχε πάθει εγκεφαλική αιμορραγία. Ο λόγος ήταν μια αγγειακή ανωμαλία του εγκεφάλου που διαπιστώθηκε με αξονική τομογραφία στον «ΑΓΙΟ ΛΟΥΚΑ». Από τότε άρχισε για εμάς ένας Γολγοθάς. Οι νευροχειρουργοί Κώστας Κοντογιάννης και Ιωάννης Μόραλης ανέλαβαν τη θεραπεία και την παρακολούθηση της Έλμας. Χρειάστηκε να χειρουργηθεί 2 φορές, έμεινε 3 εβδομάδες στη ΜΕΘ και συνολικά 1 μήνα στο νοσοκομείο. Ακολούθησε μια περίοδος αποκατάστασης στο ίδιο νοσοκομείο και 3 μήνες αργότερα έγινε η τελευταία επέμβαση για την αποκατάσταση του κρανιακού οστού. Φύγαμε από το νοσοκομείο και από την Ελλάδα με την Έλμα να χαίρει πλήρους υγείας, όπως πριν. 

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη της οικογένειάς μου, τη δική μου και του συζύγου μου στους ανθρώπους αυτού του νοσοκομείου που έκαναν με αγάπη ό,τι περνούσε από το χέρι τους για να μπορέσει η Έλμα να επανέλθει σώα στη ζωή. 

Ευχαριστούμε τους δυο εξαίρετους νευροχειρουργούς Κώστα Κοντογιάννη και Ιωάννη Μόραλη που πάσχισαν μαζί μας κάθε στιγμή για τη ζωή της Έλμας. Εμείς τους αισθανθήκαμε όχι μόνο ως άξιους ιατρούς και επιστήμονες, αλλά και ως ανθρώπους ευαίσθητους και με ήθος. Η Έλμα είναι η ζωντανή απόδειξη των ικανοτήτων τους στην πολύ δύσκολη ειδικότητα που ασκούν. Ευχαριστούμε επίσης την αναισθησιολόγο Σοφία Αργυροπούλου για τη φροντίδα και το σπουδαίο ρόλο της πλάι στους χειρουργούς και στις τρεις επεμβάσεις. 

Ευχαριστίες εκφράζουμε επίσης στους ιατρούς και νοσηλευτές της ΜΕΘ και ιδιαιτέρως στον διευθυντή της κ. Γεώργιο Ιωαννίδη. Μέρες και νύχτες ολόκληρες όλοι τους ήταν οι επιστήμονες φύλακες της Έλμας στις δύσκολες αυτές μέρες για να παραμείνει στη ζωή. 

Μετά τη ΜΕΘ είχαμε την τύχη να νοσηλευτούμε στο παιδιατρικό τμήμα, οπού όλοι έδωσαν την μεγαλύτερη αγάπη και φροντίδα που μπορούσαν. Ευχαριστούμε την εκπληκτική προϊσταμένη Μάγδα, την νοσοκόμα Βασιλική (Βάσω) που η Έλμα την ήθελε πάντα κοντά της, τον Ιωάννη, την Μαρία, την Ιωάννα, την Γιώτα, την Αντωνία, την Βάσω, την Ελισάβετ, την Ευγενία και την Πωλίνα. 

Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τον φυσικοθεραπευτή Κώστα Αποστόλου, ο οποίος δούλεψε σχεδόν 2 μήνες με απίστευτη υπομονή και χωρίς να κουραστεί ούτε μια στιγμή για την αποκατάσταση της Έλμας. 

Και τέλος ευχαριστούμε από ψυχής τον εξαιρετικό ηγέτη του Νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» κ. Δημοσθένη Κατσάρκα. Είναι ένας ιατρός με απίστευτη ενέργεια, με ατελείωτη αφοσίωση και τεράστιες ανθρώπινες ευαισθησίες. Μαζί με τη σύζυγό του, την οποία είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε, είναι η ψυχή ενός νοσοκομείου όπου όλοι έχουν στο επίκεντρο την φροντίδα για την υγεία των ασθενών. 

Για όλους αυτούς τους λόγους εγώ θέλω να κάνω μια ευχή από τα βάθη της ψυχής μου: Ο Θεός να ευλογήσει το νοσοκομείο «ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ» και τους αγγέλους που εργάζονται εκεί για να χαρίζουν ζωή και υγεία στους ανθρώπους. 

Etleva Lilamani dhe Kujtim Lilamani

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ ΤΕΥΧΟΣ
downloadfilmterbaru.xyz bigoporn.club bok3p.site sablonpontianak.com